« Trots allt | Huvudsidan | Du behöver »

30 september 2007

Vågar man berätta

ATT JAG KÄNNER MIG LITE BÄTTRE I DAG

Eller innebär det att jag i morgon är på ruta ett igen ;-)
Men jag känner mig faktiskt mycket bättre i dag så jag hoppas att det börjar närmar sig friskförklaring nu. Jag måste jobba i morgon av olika skäl och just morgondagens jobb är lättare att göra på plats annars har jag givetvis möjligheten att jobba hemifrån men som sagt...

Nu ska jag fortsätta att förbereda nästa veckas luncher till Woffegubben. Jag hann inte klart med allt jag har tänkt i går kväll men först ska jag jobba lite ;-)

Skrivet av Angela Müller den 30 september 2007 09:03

Kommentarer

Härligt att du mår bättre i dag! :-D *Kram*

Skrivet av: Bim den30 september 2007 10:14

Bim> Ja, man vet ju aldrig...så var det ju i fredags också. Men jag läste att du inte mår något vidare i dag heller! Stackars lilla Bim - jag vet hur det känns att svälja! Det infinner sig en känsla av att man käkar taggtråd ;-) *Kram och hoppas det släpper snart*

Skrivet av: Angela den30 september 2007 10:23

Post a comment
Remember Me?