« Fortfaranade söndag | Huvudsidan | Felet lokaliserat »

24 september 2007

Inget vidare flyt...

ELLER RÄTTARE SAGT DET FLÖT GANSKA BRA...

Vi lämnade Sibbarp och Malmö kring lunchtid mot vår färd mot Fjärås där vi skulle lämna in den lilla Smarren (nya husvagnen som heter Smaragd) på vinterförvaring.

Vi stannade till i Halmstad och fyllde plånboken (med hyran för vinterförvaringen) samt magarna som vid det laget började gapa tomma (liksom plånböckerna).
Sedan for vi vidare och vi kom så småningom fram till Fjärås bara för att upptäcka att husvagnsgolvet flöt i vatten!!?

Så det blev ingen vinterförvaring här inte men väl en massa torkande och ut med matta och allt som blivit blött. Ett samtal till leverantören som tyckte att vi kunde komma i oktober...?!
Det blir inget med det vi kopplade på igen och körde raka vägen till Tagene Fritidscenter där Smarran är köpt. Visserligen hann vi inte fram före dom stängde men nu står hon utanför och väntar på att personal ska anlända i morgon bitti - basta!

I och för sig var det ju det som var tanken med resan till Malmö när hon fick följa med, att vi skulle testa så att allt funkade, men ändå. Nåja, det kunde varit värre! Vi kunde ha upptäckt det nästa år när yttertält och allt var på plats ;-)

Vi ska väl inte måla fan på väggen innan vi vet vad som orsakat problemet men man förväntar ju sig att nya saker ska funka - så är det ju bara.

Nu är vi i alla fall hemma igen och i morgon är det arbete igen. Helgen blev ju lite längre eftersom vi tog måndagen ledigt. Och i morgon kväll blir det pubkväll för min del ;-)

Skrivet av Angela Müller den 24 september 2007 20:44

Kommentarer

Vad tråkigt... med vattnet! Hoppas allt ordnar sig. *Kram*

Skrivet av: Bim den24 september 2007 21:13

Bim> Det är jag övertygad om att det gör i annat fall tycker jag synd om "någon" ;-) Råkar man ut för min svada vet man inte vad man ger sig in på ;-))

Skrivet av: Angela den24 september 2007 21:20

Det är bra! Har man betalt en förmögenhet för - vad det månde vara - så ska det fungera! Annars blir det "ett fall för Sverker" va?? ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den24 september 2007 21:28

Snurran> Eller ännu värre - Ett Fall För Angela!! *Kram*

Skrivet av: Angela den24 september 2007 21:32

Men oj! Vilken tur att ni testade nu då, så ni inte blir bortjiddrade nästa år att det är ni som orsakat det etc...

Skrivet av: Anna den25 september 2007 08:23

Anna> Inget ont utan att det för något gott med sig...Nu står den på verkstaden ;-)

Skrivet av: Angela den25 september 2007 11:43

Usch vad trist med husvagnen. Show no mercy! ;)

Skrivet av: Christopher den25 september 2007 13:52

Christopher> Det var inte så farligt som vi trodde. Det var en avloppsslang som hade gått av för att den var felmonterad vid tillverkningen.

Skrivet av: Angela den25 september 2007 14:23

Post a comment
Remember Me?