« Uj, uj, uj... | Huvudsidan | Vilken fantastisk förmiddag »

21 augusti 2007

We Are Survivors

It's Too Bad I Love

Min dag började 05.30 då klockskrället ringde för min tanke var att vara på gymmet 06.30...men så blev det inte av olika randiga rutiga skäl. Bland annat hade jag en maskin tvätt att ta hand om men jag kom i väg strax efter det ;-)

Det blev 30 minuter (1,2 km) på crosstrainern, 1 timma styrka och cykeltur fram och tillbaka som är 1.2 mil dårå...varav hemvägen var i stark motvind ;-)

Ja, sedan har jag plockat, funderat, plockat mer och tvättat flera maskiner samt tvättat ytterdörrarna eftersom herr Müller klagade häromsistens över hur skitna de var. Men han märkte minsann inte när de var rena ;-)

För övrigt var det lugnt på jobbfronten - bara ett fåtal samtal. Jag stannar nog hemma i morgon också ;-)

Skrivet av Angela Müller den 21 augusti 2007 19:16

Kommentarer

Ja, gör det! ;-D

Skrivet av: Bim den21 augusti 2007 19:44

Post a comment
Remember Me?