« Blött | Huvudsidan | Det blev en »

14 augusti 2007

Nästan som vanligt igen

VAD FORT MAN KOMMER IN I SINA RUTINER fast man har en del onda aningar innan...

Det var nog bra att jag började med simmningen i går för det fick på något vis bli starten efter semestern. Dagen flöt på ganska rejält men det var väl i och för sig inte så konstigt eftersom jag denna semester faktiskt haft semester! Jag hade med andra ord en månad att ta igen ;-)

Efter jobbet blev det gymmet och det var faktiskt på dagen 1 månad sedan jag var där sist ;-)
Av den anledningen tog jag det lite piano (för en gång skull). Med tanke på att jag hade simmat på morgonen, vilket då var 8 månader sedan sist, kunde jag ana att det skulle bli lite väl bra om jag körde som vanligt. Så det blev 30 minuter (3 km) uppvärmning medelst snabb gång med fettförbränningsprogrammet på löpbandet. Styrka blev det faktiskt bara i 40 minuter och med den viktklass jag fick gå ner till då jag gick på sopporna. Jag ska öka i långsam takt så jag inte smäller i väg några muskler och får ont igen.
Jag avslutade med 30 minuter (1,2 km) på crosstrainern och då satte jag även på pulsklockan:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 164 varav 55 % fett
MEDELPULS DAGENS PASS: 118
INOM REKOMMENDERAD ZON: 28 minuter och 40 sekunder
TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter

Resten av kvällen var jag Spicegirl, dvs jag lagade mat. Frukost och lunch... Jag hade tänkt göra en lasagne också men det får vänta till i kväll för jag blev så trött så jag stupade i säng vid 23-tiden.

I morse var vi som sagt i simhallen. Jag ökade på med 100 meter så det blev totalt 700 i dag. Astor, den Pärlan, skulle vara gullig och antagligen påpeka att jag gått ner i vikt så när jag vände för sjätte gången väntade han in mig och sade:

- Du är så fin, så fin färg och så smidig!

Han är en riktigt Pärla - den saken är klar!

I dag tog jag upp ännu en gammal rutin som inte blivit brukad på länge - jag gick från simhallen till jobbet. Visserligen bara 1 1/2 km men ändå mer än inget ;-)

Stegeriet denna den första arbetsdagen var väl inte mycket att hänga i granen men riktiga steg blev det i alla fall 11 565 av och omräknade från simmningen på morgonen så blev det ytterligare 1 920...

I kväll ska jag vara Spicegirl igen men får se om jag eventuellt kan ta en repa på gymmet på onsdag igen?!

Skrivet av Angela Müller den 14 augusti 2007 11:54

Kommentarer

du är ju riktigt rolig du, som har flyt efter simningen ;-D Men vilken rivstart du gör ändå, här vilar inga lata löss ska jag säga! Hoppas kroppen hinner med också bara - fast du har ju iallafall kutat rätt mycket under semestern och det borde ju hjälpa till! *kram*

Skrivet av: Snurran den14 augusti 2007 14:19

"Fin färg och smidig"! ;-D Vad gulligt sagt! ;-D

Skrivet av: Bim den14 augusti 2007 14:54

Bim> Ja, han ÄR gullig Astor. Om jag är lika pigg som honom när jag är över 70 och simmar minst 1 km varje dag då ska jag vara glad ;-)

Skrivet av: Angela den14 augusti 2007 15:18

Snurran> Jag tog det faktiskt lite lugnare i går på gymmet och så även med simningen. Har uppnått den aktiningsvärda ålder och vishet som gör att jag inser att det inte kommer att funka annars. Jo, jogging och promenader har nog gjort sitt till i sommar - annars hade jag väl stupat trots lugnstarten ;-)

Skrivet av: Angela den14 augusti 2007 15:21

Jatack! Så vill jag också bli! ;-D

Skrivet av: Bim den14 augusti 2007 15:22

Post a comment
Remember Me?