« Innan avfärd | Huvudsidan | En ganska ordinär dag »

2 augusti 2007

Hoppsan!

VI SOV ÄNDA TILL TIO I MORSE…

Förmodligen var vi mer trötta än vi själva visste så man får väl förmoda att sömnen behövdes. Vi satt ju i och för sig nio timmar i bilen i går och det är mördande tråkigt men inte speciellt tröttande, trodde jag i alla fall.

Efter sen frukost på omelett blev det en cykeltur till Varberg för diverse inköp av främst specerier.

Lite middag så småningom bestående av grillad tonfisk och lite grönsaker i ugn. Paprikor, gula och röda, squash som jag färgsatte lite först i stekpannan. Sedan tog jag lite vitlök, fetaost och som jag finfördelade i grädde som jag sedan hällde på grönsakerna.

gronsakeriugnen.jpg

Grillad tonfisk var lite spännande. Jag har bara ätit tonfisk på burk förut, aldrig färsk. Kan rekommenderas ;-)

Så mycket motion kan jag inte skryta med i dag mer än möjligtvis cykelturen då tur och retur in till Varberg. Totalt blev det 1,6 mil. Får se om jag kan pallra mig upp något tidigare i morgon ;-)

Skrivet av Angela Müller den 2 augusti 2007 22:36

Kommentarer

Det ser jättegott ut!

Skrivet av: Bim den 2 augusti 2007 23:00

Bim> Det var gott och jag är glad att jag har ugnen så man kan variera sig lite trots att man campar ;-)

Skrivet av: Angela den 4 augusti 2007 07:04

Post a comment
Remember Me?