« Det blev en | Huvudsidan | Tusingen i dag »

15 augusti 2007

Fortfarande en dag efter

UNDRAR JUST NÄR JAG SKA HINNA uppdatera samma dag ;-)

Tanken var ju att jag skulle vara Spicegirl hela kvällen men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig ;-)
Klart som korvspad var jag tvungen att kolla in den nya löpdatorn! Eftersom fotsensorn...

1_fotsensor.jpg

...måste kalibreras blev det en tur upp till joggingspåret där hemma vid. Där har vi inte varit på lääänge!
Alla inställningar är klara och jag är klar för drabbning...

2_klarforavspark.jpg

...mad manualen i högsta hugg...

3_medmanual.jpg

Backe upp...

4_backeupp.jpg

Och ner...

5_backener.jpg

Så var det klart, 2,5 km och 20 minuter senare...

6_klart.jpg

Här hade jag nu velat springa ett varv till för att kolla av kalibreringen gav för resultat men se Woffegubben ville inte ett varv till då han fortfarande har lite ont i knäet efter ett felstamp för ett tag sedan när vi gick i naturreservatet på Getterön.
Så då bestämde jag att Woffe skulle mäta upp sträckan från joggingspåret och hem så kunde jag springa hem och sedan stämma av med vad löpdatorn ansåg. Så fick det bli. Woffe åkta i väg hem med bilen och jag sprang...

Njae, vi har nog inte riktigt samma uppfattning för löpdatorn tyckte att jag sprungit 3,4 km när jag väl var hemma men distansen är i verkligheten bara 2,1 km!? Så det blir till att göra om den kalibreringen...

Men mina första rapport kommer i alla fall här:

MAXPULS: 134
MEDELPULS: 122
PROCENT AV MAXPULS: 83
PROCENT AV MEDELPULS: 71
TID ÖVER TRÄNINGSZONEN: 48 sekunder
TID UNDER TRÄNINGSZONEN: 2 minuter och 55 sekunder
TOTALTID: 26 minuter och 3 sekunder
MAXTEMPO/MAXHASTIGHET: 06:28/9,3 km/h
SNITTEMPO/SNITTHASTIGHET: 07:31/8,0 km/h
DISTANS: 2,1 km
FÖRBRUKADE KALORIER: 158

TOTAL TRÄNINGSTID: 26 minuter och 3 sekunder
TOTAL KALORIFÖRBRUKNING: 158
TOTALT ANTAL TRÄNINGSPASS: 1
TOTAL DISTANS: ?

Det känns himla kul att jag äntligen kan se min maxpuls för det går inte med den gamla ;-)

Ja, resten av kvällen var jag så Spicegirl och lagade lasagne med squash istället för med lasagneplattor och så förstås då av kycklingfärs. Sedan delade jag och stekte 2 kg chaminjoner som så småningom ska hamna i frukostomeletter. Dagens frukost lagade jag också som bestod av stekta ägg, kalkonbacon och lite nystekta små hela champinjoner.
Jag borde ha hunnit med att ta vara på alla grönsaker också men se det gjorde jag inte för när jag var klar med ovanstående var klockstollen när nog midnatt så det innebär att jag kan roa mig även i kväll i köksregionerna ;-(

Stegmässigt klarade jag i alla fall dagen med råge, 17 859, och då är inte simningen från i morse med som ju då ger 1 920 till ;-)

Skrivet av Angela Müller den 15 augusti 2007 11:28

Kommentarer

Hujeda mig vad du ligger i! ;-D *kram*

Skrivet av: Snurran den15 augusti 2007 14:25

Snurran> Åja, jag vet en till ;-)

Skrivet av: Angela den15 augusti 2007 14:28

Oj vilken lång dag och så mycket du fått gjort.. :)

Skrivet av: Petra den15 augusti 2007 14:52

Petra> Ja ibland överträffar man sig själv ;-)

Skrivet av: Angela den15 augusti 2007 15:28

Coolt med så mycket statistik från nya prylen! Om jag kommer igång någon gång med att träna mycket, då ska jag också köpa mig en! ;-D

Skrivet av: Bim den15 augusti 2007 17:56

Bim> DET betvivlar jag inte ett ögonblick! Vi är nog två ganska lika galna statistikare i detta fallet ;-)

Skrivet av: Angela den16 augusti 2007 00:02

Hahaha! Ja, jag älskar statistik! Snart kommer min statistik över Sommarlovet 2007! ;-)

Skrivet av: Bim den16 augusti 2007 08:45

Bim> Det ser jag fram emot! Jag har planer på att göra halv- och helårsbokslut men det har inte blivit av ännu. Tiden räcker ju bara inte till för allt. Men det kan nog vara rätt så mäktigt att se vad man faktiskt presterat under en längre tid. *Kram*

Skrivet av: Angela den16 augusti 2007 11:12

Hahaha! Fast du missförstod nog mig! Min statistik har absolut ingenting med träning att göra! Det är statistik över sånt jag har gjort i sommar, lästa böcker, sedda filmer, och sånt! ;-D

Skrivet av: Bim den16 augusti 2007 14:29

Bim> Japp, jag insåg det när jag läste din blog ;-)

Skrivet av: Angela den17 augusti 2007 10:43

Post a comment
Remember Me?