« Vilken fantastisk förmiddag | Huvudsidan | Smidig som ett kassaskåp »

22 augusti 2007

En lika fantastisk fortsättning

PÅ DAGEN MÅ JAG SÄGA

Efter joggingtur och promenad så satte jag då i gång med att jobba ikapp livet (här hemma). Det är priset jag nu betalar för att jag har slappat i Varberg ända sedan i våras. Men det är värt det, utan tvekan!

Först skurade jag varje centimeter i badrummet (fråga inte mig hur det kan bli sååå skitigt fast vi inte ens är här hemma och använder det)...

1_skurattoa.jpg

En och annan maskin tvätt blev det förstås...

2_tvattat.jpg

När stora badrummet var klart attackerade jag köket med värsta fart och frenesi...

3_skuratkoket1.jpg

4_skuratkoket2.jpg

När detta var klart så var det dags att rusa iväg till gymmet för en xtra träff med xtravaganza. Jag tog stavarna och knallade på:

Träning: ProMad1, pulsintevall 95-125
Totaltid: 59 minuter och 21 sekunder
Maxpuls: 117
Medelpuls: 106
Procent av maxpuls: 69
Proden av medelpuls: 62
Tid över pulsintervallet: Inget
Tid under pulsintervallet: 1 minut och 8 sekunder
Tid inom pulsintervallet: 58 minuter och 13 sekunder
Distans: 6 km
Max hastighet km/h: 6,8
Medel hastighet km/h: 6,2
Förbrukade kalorier: 366

Vi skulle träffas vid gymmet 18.30 för gemensam promenad till Bonum i Gråbo (alltså för mig samma väg tillbaka igen). Det gick något snabbare eftersom en av våra två gruppers konsulent är tidsoptimist ;-)

Träning: ProMad1, pulsintevall 95-125
Totaltid: 50 minuter och 48 sekunder
Maxpuls: 126
Medelpuls: 116
Procent av maxpuls: 74
Proden av medelpuls: 68
Tid över pulsintervallet: I2 sekunder ;-)
Tid under pulsintervallet: 58 sekunder
Tid inom pulsintervallet: 49 minuter och 48 sekunder
Distans: 5,7 km (vi stannade på torget i Gråbo sedan har jag några hundratals meter hem)
Max hastighet km/h: 7,4
Medel hastighet km/h: 6,7
Förbrukade kalorier: 370

På Bonum (som är en av våra livsmedelsbutiker) fick vi sedan olika uppdrag som gick ut på att plocka fram det bästa valen när man handlar. Vi skulle ta fram två bra alternativ och en "luring", dvs en som såg bra ut men som inte var så särskilt nyttig när man väl läste innehållsförteckningen.
Ett bra sätt initiativ tycker jag och det ger för första gången ett plus för xtravaganza här i kommunen! Jag vet ju, av alla de kommentarer jag fått att det finns ställen som är bättre...

Ja, sedan tultade jag några hundratals meter till så var jag hemma. Nu gäller det att kasta sig i säng för att orka med morgondagen som innebär sim och jobb...

Det har blivit en del motion i dag och det känns bra. Dagens stegeri slutar på 29 687. Det kommer naturligt vis mest steg från joggingen och promenaden i morse (8,2 km) samt stavgången till och från gymmet (1,2 mil) men även ett och annat från kliv upp och ner på trappstegen när jag städat i dag ;-)

Skrivet av Angela Müller den 22 augusti 2007 22:00

Kommentarer

Ja dina steg var betydligt mer imponerande än mina (fast de jag räknar är enbart promenadsteg och inte jobbsteg för då har jag inte räknaren på mig) *kram*

Skrivet av: Snurran den22 augusti 2007 22:47

Snurran> Ha det en dag så kan du se hur många det faktiskt blir!

Skrivet av: Angela den23 augusti 2007 08:50

Meh! Du måste ju berätta vad ni plockade ut! Vad hade ni för luringar?

Skrivet av: Anna den23 augusti 2007 09:40

Anna> Vi var två i varje grupp och jag och min kollega fick brödavdelningen. Vi valde ut Rågkusar och och ett annat fullkorsbröd + luringen då som var fullkornsthekakor. Dessa hade inte ens en innehållsdeklaration så den ratade vi direkt. Tanken är ju att det låter nyttigt när det är fullkorn i men kan man inte se andelarna av innehållet så är det ju värdelöst.

Skrivet av: Angela den23 augusti 2007 10:37

Ni har ett väldigt vackert hem!

Skrivet av: Bim den23 augusti 2007 15:30

Bim> Tack - men jag har bara fotat de städade platserna ;-)

Skrivet av: Angela den23 augusti 2007 16:07

Post a comment
Remember Me?