« Eftersom | Huvudsidan | Världsberömd... »

16 augusti 2007

Eftersom igen då

JAG SKULLE PÅ MIN ÅTTONDE (eller i egentligen sjunde eftersom jag missat en) Xtravaganza-träff på gymmet 19.00 i gårkväll...

Så kombinerade jag det med ett gympass före. Dels hade jag för avsikt att kalibrera fotsensor igen då det inte gick något vidare i går och dels ville jag köra igenom resten av kroppen. Gympasset i måndags var något begränsat eftersom jag var rädd för att ta i för hårt.

Jag tror att kalibreringen gick lite bättre i dag för jag sprang 2,5 km och löpdatorn visade 2,1 km - bättre än sist i alla fall.
Så det blev 20 minuters löpning (2,5 km) som uppvärmning på löpbandet och sedan 1 timma styrka mest ben men även lite mage. Jag avslutade sedan på crosstrainen 15 minuter för jag hann inte mer innan det var dags för gruppträffen.

Väl hemma igen, strax före 21, så tog jag hand om mitt "grönsaksberg" så kvällen tillbringades alltså i köket ;-( Jag har helt enkelt handlat hem för mycket och kände lite panik över att behöva slänga rubbet innan veckan var slut. Jag gjorde wokade grönsaker och kokte blomkålspuré så nu är det nästan tomt i kylskåpet. Det tillagade åker in i frysen!
I kväll är vi hembjudna till en arbetskamrat och i morgon ska vi luncha på lokal med arbetskamrater så detta var enda lösningen om jag inte skulle behöva slänga allt i komposten!

Till helgen ska vi dessutom till Malmö och hjälpa Steffanie och Peter flytta in i sin nya lägenhet så då lär det inte heller bli så mycket mat lagat.

Jag har, med hjälp av min chef, lyckats spåra de affischer jag skrev om i går där något tokfan vill sabotera Kulturkalaset så jag har dem nu i min ägo. Jag har ingen aning om hur många som finns uppsatta runtom i Göteborg men jag har fått flera kommentarer från folk som sett "mig på stan".
Får se om jag ids fota dem och blogga om det senare.

Stegmässigt klarade jag dagen meden hårsmån, det blev 12 798 riktiga steg plus 3 456 omräknade från simningen på morgonen...

Skrivet av Angela Müller den 16 augusti 2007 14:26

Kommentarer

Jag vill se dem! Skicka till mig!

Skrivet av: Anna den16 augusti 2007 16:02

Jag vill också se! Kan du inte fota och blogga när du har tid!?

Skrivet av: Bim den16 augusti 2007 16:20

Anna och Bim> Jo, jag ska fota av dem och blogga men det dröjer ett tag för jag hinner inte i dag.

Skrivet av: Angela den16 augusti 2007 16:43

Post a comment
Remember Me?