« Ingen tjejmil för mig i år heller ;-( | Huvudsidan | Xtravaganza fyrtioförsta dagen »

5 juli 2007

Detta eviga regnande

FY VILKET HIMLA TRÅKIGT VÄDER! Stackars alla som har påbörjat sin semester, dvs om man nu inte uppskattar regn i stora mängder...

Dyrt blir det också ;-) Jag blev så sugen på att köpa lite böcker så jag tog mig en tur på lunchen ner till Akademibokhandeln i Nordstan väl dold under ett paraply. Jag kikade runt lite och hittade genast lite böcker för regniga dagar.

Den första jag sprang på var en bok av Niemi som jag köpte till Woffegubben som en liten kärlekspresent. Vi skrattade hjärtinnerligt gott och länge av hans Populärmusik från Vittula. Den läste jag högt för Woffe när vi var på resande fot i bilen och det var mer än en gång vi var på väg ner i diket eftersom vi skrattade så tårarna rann. Vi såg även filmen senare men bägge var nog överens om att boken var bättre.

Sedan "hittade" jag en receptbok som jag kastade mig över. Och nu har jag dreglat en stund över alla fina bilder och goda recept ;-)

Nästa bok var Rörelsereceptet som slank med. Jag gillar att få lite tips om vardagsmotion och det var precis vad den boken handlade om.

Alla böckerna är tyvärr inbundna varianter jag som precis har börjat uppskatta pocket ;-)

Skrivet av Angela Müller den 5 juli 2007 15:49

Kommentarer

Det verkar ju vara bra och intressanta böcker alla tre! :-)

Skrivet av: Bim den 5 juli 2007 16:34

Här är det inte alls så mycket regn som du verkar ha... jag har semester och tycker det är skönt med växlande molnighet och inte så varmt... förresten så har SMHI fel... hela tiden säger de att det skall vara kring 18-20 där vi bor, men idag har vi 26... och en hel del sol... så jag måste säga att jag är nöjd just nu.

Skrivet av: Jerry den 5 juli 2007 16:36

Bim> Ja, det ska bli mysigt att höra smattret på husvagnstaket och sitta och läsa om det nu ska regna hela helgen också vill säga ;-)

Skrivet av: Angela den 5 juli 2007 21:08

Jerry> Det var roligt att höra att det är bättre någonstans i vårt avlånga land! Det är dig väl unt att njuta av fint väder. *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 juli 2007 21:11

Min favorit kokbok! 40 dagar, du är duktig du!

Skrivet av: annebelle den 6 juli 2007 19:27

Annabelle> Tack!
Boken är verkligen fin! Läckra bilder och massor av goda maträtter. Jag längtar verkligen tills jag ska få tillaga läckerheterna ;-)

Skrivet av: Angela den 7 juli 2007 07:59

Post a comment




Remember Me?