« Xtravaganza nionde dagen | Huvudsidan | Xtravaganza elfte dagen »

4 juni 2007

Xtravaganza tionde dagen

EN DAG I TAGET...

Det blev en satans hektisk morgon på jobbet då det hade gjort slite omstarter av servrar och Ethershare. Full ös med andra ord för att få ordning på eländet så jag hann inte känna efter hur hungrig jag var förrän framemot 10-tiden.

Trots den sena frukosten var jag hungrig som en varg till lunchen så jag tog en promenad för att skringa tankarna lite och åt min lunch först vid 13.30. Är man riktigt hungrig, näst intill så man kan mörda för en brödbit, så smakar soppan extra gott ;-)

Vid tretiden gick jag ner till Woffe och hans avdelning och serverade dajmkakan, det blev uppskattat och arbetskamraterna sjöng till och med för den "gamle" ;-)

Efter jobbet hade jag nog tänkt mig ett pass på gymmet men å andra sidan håller ogräset på att ta över i min fina trädgård så jag beslöt i sista stund att göra en insats där i stället. Två timmar eller mer stod jag med ändan vädret och rensade ogräs. Det sista kunde jag inte resa mig upp för jag blev så yr varje gång så jag gav upp. Vi, eller rättare sagt födelsedagsbarnet, tog bort ett träd (Havtorn) också som lutat betänkligt hela vintern. Vi har försökt staga upp det men inser nu att det inte går så nu åkte det bort. Lite annat som döda grenar blev också bortansade så nu är halva garageinfarten belamrad med trädgårdsavfall.

Jag åt min soppa när jag kom in och jag var precis lika hungrig som jag varit hela dagen så den smakade riktigt, riktigt gott! Rresten av kvällen har jag bara packat lite inför Varberg direkt efter jobbet i morgon. Denna gången stannar vi nog till torsdagmorgon och åker direkt till jobbet.

Skrivet av Angela Müller den 4 juni 2007 22:21

Kommentarer

Flitig som en myra är du :)
Jag förstår inte att du orkar med så lite mat i kroppen. Du är en idol!

Kram Petra

Skrivet av: Petra den 5 juni 2007 10:18

Petra> ;-)

Skrivet av: Angela den 5 juni 2007 10:25

En dag i taget oavsett resultat. Mitt mantra... som tyvärr ljuder allt tystare och tystare... inspirerande att läsa om dig och din kamp.
Kramar!

Skrivet av: Jerry den 5 juni 2007 12:25

Jerry> Tack vännen, jag följer din mantra och önskade att jag förstod bättre vad du menar men respekterar förstås att man inte kan skriva om allt. I bland räcker det med att få skriva av sig och man själv vet vad som avses. *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 juni 2007 13:43

Jag är också oerhört imponerad av dig som orkar!!!

Skrivet av: Bim den 5 juni 2007 15:56

Bim> Tack du är inte så dålig själv. Tänker på ditt långa arbetspass i går! *Kram*

Skrivet av: Angela den 5 juni 2007 16:14

;-D

Skrivet av: Bim den 5 juni 2007 19:07

Post a comment
Remember Me?