« Morgongympass | Huvudsidan | Bokslut april 2007 »

2 juni 2007

Xtravaganza sjunde dagen

NU ÄR DET TUFFT IGEN

Känns inte alls lika bra som i går. Jag är hungrig som en varg och har huvudet fullt av läckerheter, getost varm från ugnen och massor av annat gott som jag skulle kunna tänka mig avnjuta så här en fredagkväll. Och en sabla huvudvärk – hur det nu har gått till. Woffe brukar skoja och säga att jag är ett medicinskt under som kan få en protes att värka…

Jag har läst min xtravaganza manual men inte blivit ett dugg inspirerad. Men jag inser att det bara är att kämpa vidare och invänta tills jag får en sådan där speedad dag som jag hade i går. För den kommer väl?!

Vi är i alla fall på plats i Varberg och det är inte illa det. I morgon har jag tänkt mig en vilodag från motion men blir det fint väder tar jag mig nog en promenad till morgonen för att rensa själen. En promenad på klipporna runt naturreservatet brukar ge mig energi tillbaka. Vi får se vad vädergudarna ger oss i morgon. Solen är framme men det är kallt i vinden och här blåser det ju mer eller mindre för jämnan, mest mer ;-)

Det blir väl förmodligen en liten cykeltur också in till Varberg – det hör ju liksom till och är mysigt. Torgdag som alla lördagar så om lusten infinner sig tar vi oss nog en tur dit.

Så, nu har jag gnällt färdigt för i dag som egentligen var i går men mitt webhotell hade lite problem så jag kunde inte uppdatera förrän nu på morgonen...!

Skrivet av Angela Müller den 2 juni 2007 09:49

Kommentarer

Hoppas att lördagen är bättre för dig än vad fredagen var då! *Kram*

Skrivet av: Bim den 2 juni 2007 14:57

Bim> Tack för omtanken och den blev faktiskt bättre ;-)

Skrivet av: Angela den 2 juni 2007 19:32

Hurgickdet med Xtravaganzakuren?
Själv fick jag lägga av idag, 5-dagen - då jag svimmade imorse, spydde och har så ont i ryggen - hoppas inte det är njurarna, jag har ju verkligen druckit ordentligt med vatten. Varför pinar man sig så här - risken är väl att de 4 kilo jag tappat blir 6 + istället.
Hoppas det gått bättre för dig, jag vet ju att det gått bra för många, men för mig var det tyvärr riskfyllt.

Skrivet av: Mimmi den20 juni 2007 20:50

Mimmi> Det går efter omständigheterna bra men jag är konstant hungrig. Träffarna är inte så speciellt proffsiga men vi är den första gruppen på mitt gym så man får väl ha lite överseende. Tråkigt att du fick bryta men du kanske borde gå över till halvfarten? Otäckt med svimmningen! Lycka till med vad du än nu bestlutar dig för...

Skrivet av: Angela den20 juni 2007 21:16

Post a comment




Remember Me?