« Börjar inget vidare | Huvudsidan | Xtravaganza trettonde dagen »

6 juni 2007

Xtravaganza tolfte dagen

EFTER ATT JAG VILAT EN TIMME ELLER TVÅ...

Kände jag mig OK igen så Woffegubben och jag tog en promenad. Vi bestämde att ta samma runda som jag joggade i morse och det gick bra ända tills på slutet då det började regna så vi genade lite. Det blev cirka 9 km i alla fall och kändes helt OK - bara lite trött i ryggen. Några ögonblicksbilder från promenaden...

1_Getteronssmabatshamn.jpg

2_kranibakgrund.jpg

5_flagganitopp.jpg

6_flernyanserbla.jpg 6_lupinerbla.jpg

7_lupinerosa.jpg 7_lupinervit.jpg

Lite dis kan man ana ut mot havet...

3_disigt.jpg

Men däremot inte in mot land...

4_intemotland.jpg

8_nyponrosrosa.jpg 8_nyponrosvit.jpg

9_strandliljagul.jpg 9_irisbla.jpg

När vi kom hem blev det middag och sedan har jag packat lite inför morgondagens resa hem. Vi åker direkt till jobbet så slipper vi åka hem i kväll. Det innebär dock lite tidigare uppstigning så därför är det skönt att förbereda det mesta i dag.

För övrigt, om man borträknar dagens lilla incident med illamåendet, så har dagen varit ganska OK. Jag har en måltid kvar att äta så jag ska nog klara även denna den 12:te dagen ;-) Det blev lite tufft när vi passerade två restauranger där det luktade jättegott på promendvägen och en och annan nere vid stranden som grillade...

Skrivet av Angela Müller den 6 juni 2007 18:54

Kommentarer

Fina kort som vanligt! Och du är så duktig som är inne på tolfte dagen! *Kram*

Skrivet av: Bim den 6 juni 2007 19:52

DU är otrolig...men du är ju envis också. Jag hoppas du får en bra tors, fre och helg! Här ska ändan ur vagnen och jag ska jobba ( får lön). Idag har jag somnat i solen, jag ska inte vara i solen för jag är en "albino" men nu likar jag en kräfta säger familjen./Ahnna

Skrivet av: Ahnna den 6 juni 2007 20:52

Bim> Tack!

Skrivet av: Angela den 7 juni 2007 10:04

Ahnna> Grattis, har du fått sommarjobb! Jag jobbar också torsdag och fredag annars hade det varit gott att vara ledig några dagar men det passade inte just nu. Snart försvinner "kräftfärgen" och du blir brun och fin. Nu får du banne mig blogga om ditt jobb är jättenyfiken! *Kram och lycka till*

Skrivet av: Angela den 7 juni 2007 10:07

*ler* självklart är det ett jobb med tystnadsplink. Ett äldreboende i min kommun. Men jag har provjobbat lite och jag älskar det, bra arbetskompisar( som a och O). /Ahnna

Skrivet av: Ahnna den 7 juni 2007 13:58

Ahnna> Vad härligt, blir glad när du är nöjd! *Kram*

Skrivet av: Angela den 7 juni 2007 14:17

Skönt att dagen slutade bättre än den började. Du kanske får ta det lite lugnare några dagar.

Ahnna, jag har inte din bloggadress så jag gratulerar här till jobbet :) Jag har också nyligen börjat inom äldrevården.. Hemvården rättare sagt..

Skrivet av: Petra den 7 juni 2007 22:12

Petra> Misstänker det ;-(

Skrivet av: Angela den 7 juni 2007 23:03

Post a comment
Remember Me?