« Xtravaganza sjätte dagen | Huvudsidan | Morgongympass »

31 maj 2007

Speedad

JÄKLAR ANANAMMA

Vilken fart det har varit på mig i dag! Skillnad som natt och dag bara från i går ;-) Jag hade planerat in ett gymbesök i dag men jag var bara där och köpte ut. Mat för nästa vecka alltså...

Eftersom jag kom i väg i skaplig tid från jobbet så bestämde jag mig för att åka hem i stället för att gymma och det var nog bra. Nu är gräsmattorna och kanterna klippta samt att jag har klarat av två maskiner tvätt! Nu har jag påbörjat lite packning inför morgondagens färd mot Varberg och ska ställa mig vid strykbordet för att minska högen som riskerar att bli min död om den skulle råka välta över mig vid passage.
I och för sig vet jag inte om det blir så mycket strukit eftersom alla kläder nu är för stora men jag får väl åtministone se till att packa undan dem.

Så på detta sätt ska jag roa mig - åtminstone tills Woffegubben ringer. Han är ute med grabbarna (gubbar hela högen om jag ska vara ärlig) och tar en pilsner samt umgås. Jag har lovat att agera som färdtjänst och det brukar bli mer än gubbe som kommer med i bilen ;-)

I morgon tänker jag inte skynda mig till jobbet utan tar det lite lugnt på förmiddagen och går till gymmet. Kanske hinner jag repa ett och annat ogräs också om jag har lite flyt.

Skrivet av Angela Müller den 31 maj 2007 20:05

Kommentarer

Härligt att du är på ett så strålande humör! ;-)

Skrivet av: Bim den31 maj 2007 20:34

Bim> Ja, just i dag känns det toppen - hoppas det håller i sig ;-)

Skrivet av: Angela den31 maj 2007 20:39

YES! Härligt...
Mina första dagar var också jätte jobbiga, men sen fick jag samma energi som den du beskriver. Jag blev på strålande humör och livet lekte :)

Skönt att se att du tar det lite lugnt också :) Nu ska jag hoppa i säng. Börjar jobba kl. 06 i morgon *snark* Och jag HATAR morgnar!

Kram

(hör gärna av dig om ni vill komma ner o fika (oj, det skulle jag nog inte erbjuda nej...) öh träffas en dag inom snar framtid..)

Skrivet av: Petra den31 maj 2007 21:31

Åh vad kul att du är på topp igen!!/Ahnna

Skrivet av: Ahnna den31 maj 2007 21:35

Det låter jättebra! Vad skönt att det har vänt för dig *kram*

Skrivet av: Snurran den31 maj 2007 22:06

Petra> Ja, det känns bra mycket lättare i dag ;-) Klart vi vill komma och fika när vi har vägarna förbi! Och detsamma gäller er - det vet du! *Sov gott*

Skrivet av: Angela den31 maj 2007 22:12

Snurran> Ja, jag är glad och hoppas att det varar länge ;-)

Skrivet av: Angela den31 maj 2007 22:20

Ahnna> Det är roligt att det är så många som glädjs med mig! *Glad över alla goa cybervänner*

Skrivet av: Angela den31 maj 2007 22:31

Post a comment
Remember Me?