« Stockholm igen | Huvudsidan | Fem före och fem efter »

13 maj 2007

Helvete också!

BORDE JAG VÄL SÄGA...

...Men eftersom jag är en någorlunda väluppfostrad typ (nåja allt är ju relativt) så får jag väl nöja mig med att säga Attans också! Varför då? Jo, på väg hem, endast några kilometer från målet åkte jag på fortkörningsböter så det bra small om det!...

2_fattig.jpg

Men vi ska kanske inte gå händelserna i förväg. Vi började dagen med frikost hos Anna, Oskar samt 20 tassar. När det sedan var dags för oss att åka hem så följde dom oss till bilen och Boris tog plats så snart jag hade satt mig. Han ville följa med till Gråbo!

1_villemed.jpg


Väl hemma var jag tvungen att trösta mig lite efter fortkörningsböterna på 2 800 riksdaler och det kan jag ju bara göra i trädgården som för övrigt håller på att blomma ifrån mig eftersom jag inte har tid att njuta av den...

4_blommandebuske.jpg

5_tulpanertva.jpg

6_parlbusken07.jpg

7_hangkaragan07.jpg

8_aukubasyren07.jpg

Förmodligen och med all säkerhet kommer jag inte att sova en blund i natt...2 800 spänn - tänk vad mycket roligt man kunde gjort för dem!

Shit!!!

Skrivet av Angela Müller den 13 maj 2007 22:32

Kommentarer

Fortkörningsböter suger. Speciellt eftersom man inte kan skylla på ngn annan än sig själv... :-/

Skrivet av: Anna den14 maj 2007 09:15

Anna> Så är det ;-(

Skrivet av: Angela den14 maj 2007 09:46

Stackars dig... Hur mycket för fort körde du då? Och vilken hastighet var det på sträckan? Det är mycket pengar... Som du själv skriver, tänk vad mycket roligt man kan köpa för de pengarna!

Skrivet av: Bim den14 maj 2007 14:31

Bim> Jag körde i 68 km på en 50-sträcka ;-(
Så himla dyrt är det!

Skrivet av: Angela den14 maj 2007 15:46

ajajaj, inget alls roligt :(

Skrivet av: Petra den14 maj 2007 16:19

Vem gör inte det emellanåt..det är himla lätt hänt - särskillt om man har suttit och kört på motorväg en längre sträcka, man blir ju lite fartblind liksom :-/ Tur att du inte var snabbare iallafall så körkortet blev indraget.. *kram*

Skrivet av: Snurran den14 maj 2007 18:19

Ja, väldigt dyrt... :-/

Skrivet av: Bim den14 maj 2007 20:39

Snurran> Ja, jag hade kört hela vägen från Stockholm och såg hemmet runt hörnet...Fast å andra sidan har jag sagt det hela mitt körkortsliv (sedan jag var 18) att åker jag fast någon gång så blir det för fortkörning! Nu har jag gjort det... I dag körde jag väldigt lagligt till och från gymmet och hade en hel karavan efter mig ;-)

Skrivet av: Angela den14 maj 2007 22:40

*asg* Jo, det är till att känna sig lite bränd då..? jag skulle ha gjort precis detsamma! *kram*

Skrivet av: Snurran den15 maj 2007 18:52

Satan i gatan vad dyrt. Det kan inte vara roligt. Fy!
Jag skall inte låta som någon moralkärring nu, men jag kör aldrig för fort. Jag blir ständigt omåkt av människor som drar på som galningar och jag fullkomligen avskyr dem och skriker ibland (när jag kör själv): Jag hoppas du får en bot din d*ävul.. (;-)

Kanske är det höga beloppet någon form av piska att köra försiktigare i framtiden? Jag vet inte... *kraaam*

Skrivet av: Jerry den16 maj 2007 12:39

Post a comment
Remember Me?