« Sjöbacken | Huvudsidan | Nej, inte nu... »

23 mars 2007

Trött och grinig

TRODDE JAG SKULLE kommit i väg i tid från jobbet i går eftermiddag (torsdag) men det var lite väl optimistiskt. När jag stod klar och skulle bege mig till gymmet uppstod diverse problem som innebar att jag blev kvar till 19.30...

Det blev varken gym eller något annat...jo, jag fick köpt med mig lite mjölk hem till min stackars Woffegubbe som låg hemma med hög feber och en riktigt besvärlig avgrundshosta. Han blev sjuk redan i tisdagskväll. När jag hämtade honom från teatern på kvällen kände han sig väldigt risig och mycket riktigt på onsdagmorgon var det kört. Jag förmodar att det är den eländiga influensa som så många råkat ut för.

Det blev allstå inget gym och när jag väl kom hem gick jag omedelbart i säng. Inter bara utmattad av kvällens arbete, gårdagskvällen på konferensen får väl ta en del av skulden ;-)

Det kändes i alla fall skönt att konstatera att David och jag tog en härlig promenad på morgonen på 90 minuter innan vi åt frukost och fraktades tillbaka till jobbet eftersom det nu inte blev något annat i dag.

Jag somnade på stört och misstänker nu att det är något på G även med min hälsa. Vilket jag verkligen inte har tid med JUST NU! På söndag reser jag åter till Stockholm...

Skrivet av Angela Müller den 23 mars 2007 17:54

Kommentarer

Jag håller tummarna stenhårt för att Woffe inte har smittat dig! :-/

Skrivet av: Bim den23 mars 2007 18:22

Bim> Jag oxå ;-) Jag har ju, som redan nämts, inte tid just nu. Nu är det bara två resor till Stockholm som återstår för denna omgång och sedan är det arbete, arbete och åter hårt arbete som gäller innan vi ses igen i slutet på maj för utvärdering.

Skrivet av: Angela den23 mars 2007 18:29

Ta det lugnt och pyssla om dig så kanske det går över till söndag...

Skrivet av: Bim den23 mars 2007 18:49

Ta det lugnt och pyssla om dig så kanske det går över till söndag...

Skrivet av: Bim den23 mars 2007 18:57

Bim> Så får det bli ;-)

Skrivet av: Angela den23 mars 2007 19:35

Post a comment
Remember Me?