« Inget gym men väl en tårta | Huvudsidan | Sjöbacken »

20 mars 2007

Sent omsider

FICK JAG ÄNTRAT MIG ÖVER TILL GYMMET till slut. Nu kunde jag ju inte skylla på tårtbak i dag ;-) Först landade jag dock hos frissan vilken var välbehövligt för sista tiden har jag varit tvungen att ha i cement (eller vad det nu kallas) för att få eländet att ligga där det ska! Jag har sett ut som jag haft frisyren "Hela Havet Stormar" i flera veckor nu.

Det visade sig dock att jag inte hade så mycket tid till mitt förfogande som jag behöver på gymmet för att köra ett styrkepass så det fick bli motion i dag. Woffegubben var nämligen på teater i kväll och jag agerade färdtjänst som skulle vara på plats klockan 21.00 i stan för upphämtning.

Men det blev i alla fall 90 minuter motion. Och ska sanningen fram så hade jag nog ambitionen att springa hela tiden med det orkade jag faktiskt inte ;-(
Så det blev löpning i en timme och 3 minuter och resten av tiden, 27 minuter, gick jag relativt snabbt.
På timmans löpning kom jag 7,5 kilometer och på gångens 27 minnuter tog jag mig ytterlligare 2,8 km. Pulsklockan var på:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 630 varav 45 % fett (enligt löpbandet 935 kcal)
MEDELPULS DAGENS PASS: 126
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 25 minuter och 5 sekunder
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma och 30 minuter

Nu ser det mörkt ut på gym/motionsfronten igen för i morgon åker avdelningen på konferens i dagarna två...Kanske kan David och jag åtminstone ta vår sedvanliga promenad efter avslutad konferens samt på torsdagmorgon innan vi åker hem igen?! Vi gjorde det förra året och det var jättehärligt och mysigt! Vi får se...


Skrivet av Angela Müller den 20 mars 2007 22:38

Kommentarer

Du är duktig du, frissan ja... den kanske man ska besöka nån gång... Men nä... jag tror jag sparar till långt nu..

Skrivet av: Petra den20 mars 2007 23:55

Ha det så bra på konferensen då! :-)

Skrivet av: Bim den21 mars 2007 14:40

Var har du varit på konferens denna gång då?

Skrivet av: Anna och 20 tassar den22 mars 2007 23:39

Anna och 20 tassar> Vi var i Billdal på Sjöbacken.

Skrivet av: Angela den23 mars 2007 07:01

Ahh ja det var inte så långt i alla fall ;)

Skrivet av: Anna och 20 tassar den23 mars 2007 15:54

Anna och 20 tassar> Nej, det var på lämpligt avstånd och vi blev hämtade i en stor buss, dubbeldeckare - hemkörda också förstås ;-)

Skrivet av: Angela den23 mars 2007 17:04

Post a comment
Remember Me?