« Mystiskt... | Huvudsidan | Middagar i all oändlighet... »

10 mars 2007

Mystiskt 2...

OK, JAG VAR INTE DÄR NÄR KLOCKAN SLOG på grund av linsstrulet på morognen men ändå! Jag började med att värma upp (som om det vore något ovanligt?) men efter 20 minuters (1.9 km) gång blev jag så himla kissnödig att jag blev tvungen att bryta för toabesök! Då hade jag ändå varit där 20 minuter tidigare!?

Jag gick på styrkan efter toabesöket, 70 minuter och hela tiden var en plåga! Vad i hela friden är det med mig?? Jag är ju inte direkt övertränad, har inte varit här sedan i tisdags, så vad tusan är på G?
Efter styrkan tänkte jag mig 90 minuter motion! Ha, var du rolig nu eller? Efter 2,5 km löpning vägrade jag ta ett enda steg till. Motion i 22,59 sekunder. Kunde förmodligen lika gärna kvittat!

Jag åkte och handlade efter gymmet och missade därmed ett telefonsamtal från Vår Snurpa men å andra sidan fick ju den ömme fadern en ärlig chans då!

Jag vet inte vad hela den här håglösheten beror på men misstänker starkt min arbetsbelastning för tillfället. Det känns som om den här helgen inte finns eftersom jag inte hinner mer än vända i dörren där hemma förrän det är dags igen.

Skrivet av Angela Müller den 10 mars 2007 19:03

Kommentarer

Du får nog ta det lite lugnt ett tag så du inte arbetar ut dig totalt :)

Skrivet av: Petra den10 mars 2007 22:07

Petra> Lovar ;-)

Skrivet av: Angela den11 mars 2007 00:59

Och jag håller definitivt med Petra! :-)

Skrivet av: Bim den11 mars 2007 15:10

Bim> Lovar dig med ;-)

Skrivet av: Angela den11 mars 2007 16:10

Post a comment
Remember Me?