« Stockhdolm igen | Huvudsidan | Efter avslutad arbetsdag »

26 mars 2007

Morgonjogg

VI BESTÄMDE, kollegan Anneli och jag att vi skulle ta oss en morgonjoggingtur innan frukost. 06.30 var det uppställning i entrén. Vi sprang åt andra hållet den här gången och eftersom jag sprungit där innan och även fotat så tog jag inte kameran med. Det var verkligen en miss. En sådan ljuvlig morgon!

I stället för att springa över mot Karlberg så fortsatte vi rakt fram utmed vattnet och sprang förbi Pampas båtvarv (tror jag det hette). Det var väldans mysigt så i arla morgonstund och vi var minsann inte ensamma. Mängder av joggare och hundägare ;-)

Det blev en 45-minuterstur och omkring halvmilen...

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 274 varav 55 % fett
MEDELPULS DAGENS PASS: 117
INOM REKOMMENDERAD ZON: 42 minuter och 5 ssekunder
TOTAL TID DAGENS PASS: 45 minuter och 41 sekunder

Nu ska vi sakta men säkert ge oss i väg för dagens vedermödor. Eftersom vi har ganska gott om tid blir det nog en lite längre promenad.

Skrivet av Angela Müller den 26 mars 2007 08:34

Kommentarer

Det låter så mysigt det där med jogging på Stockholms promenadstråk i arla morgonstund! Synd att man aldrig kommer att uppleva det! ;-)
Ja jag vet att jag bor här i Stockholm, men när jag jobbar är det inte tal om sånt på morgonen - när man ändå börjar sex..och när jag är ledig kan du ju försöka få mig upp och in till stan för att jogga! Pyttsan! hihi!

Skrivet av: Snurran den26 mars 2007 18:58

"Pampas Marina" tror jag att det heter. Jag tycker förresten också att det var väldigt synd att du inte hade kameran med! ;-)

Skrivet av: Bim den26 mars 2007 19:15

Snurran> Har jag full förståelse för. Jag är ju tvungen att göra något när det nu inte blir varken gym eller annat. Sedan sitter jag på ändan hela dan ;-)

Skrivet av: Angela den26 mars 2007 19:28

Bim> Ja, det stämmer! Tur att du kompletterar mitt dåliga minne. Det var väldigt fint i morse och jag beklagar verkligen att inte kameran var med. Sedan gick vi härifrån på en lite längre tur mot Marieberg, underbart väder och folk i rörelse - härligt! Jag vet dock inte om jag orkar jogga i morgon för nu har jag gått över 18 000 steg redan och då ska vi ändå ut en gång till för att äta. Men om jag orkar så lovar jag bot och bättring på kamerafronten ;-)

Skrivet av: Angela den26 mars 2007 19:32

*Håller tummarna att du orkar* ! ;-)

Skrivet av: Bim den26 mars 2007 20:45

Låter härligt... Jag skulle gått ut på promenad halv 6 i morse, men det blev inget av det för Niklas har varit med Kevin på akuten där de fick borra i hans finger för att få bort svullnaden som gjorde att blodcirkulationen slutade.. Men det gick bra, o nu har han äntligen fått sina "riktiga" glasögon också :)

Skrivet av: Petra den26 mars 2007 21:35

Bim> Njae...vi får se. Nu är jag upppe i 22 849 steg I DAG ;-)

Skrivet av: Angela den26 mars 2007 22:37

Petra> Ojdå! Ja, det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig. Stackars Kevin...

Skrivet av: Angela den26 mars 2007 22:39

Okej! ;-)

Skrivet av: Bim den28 mars 2007 15:10

Post a comment
Remember Me?