« Nej, inte nu... | Huvudsidan | Stockhdolm igen »

25 mars 2007

Halvfart

DENNA HELG, årets finaste med strålande sol, har gått i halvfart för min del. Woffegubben börjar bli bättre, febern har släppt men hostan finns kvar. Själv har jag klarat mig både från feber och hosta, hittills är kanske bäst att tillägga, men har en mördande huvudvärk och ont i nacke och rygg.

Jag tog mig i alla fall ut en liten stund i trädgården och röjde undan lite. Jag orkade inte så länge men fick i alla fall njutit lite av det fina vädret.

Vi fick frostat av bägge våra frysar vilket var på tiden för nu var det mer is än mat i ;-) Som vanligt känner man sig nöjd när det väl är gjort. Några maskiner tvätt åkte förstås också med i farten. Annars tog vi det som sagt ganska lungt. Såg på TV mitt på dagen! Det händer inte ofta men efter avfrostning av frysarna kände jag mig så matt så då passade det bra att halvligga i soffan en film.

Jag fick också ändan ur vagnen och matat in månadens räkningar samt anmält oss till Göteborgs Stavgång och Blodomloppet och nu återstår bara anmälan till Vättlefjällsvandringen. Jag avvaktar lite för det brukar vara fler som vill att jag anmäler dem samtidigt. Det vaknas också ett cykellopp men där kan man tyvärr inte anmäla sig ännu.

Det är lite synd att alla motionsaktiviteter ligger på våren och nästan inget alls resten av året. Vi vill ju egentligen tillbringa helgerna i Varberg men då vi bägge bestämt oss för att ta Klassikern i år så blir det som det blir!

Helgen efter påsk är det dags att ställa upp husvagnen ;-)

Nu ska jag börja packa inför resan till Stockholm...Börjar bli lite trött på allt flängande men nu återstår bara denna resa och en till för denna omgång. Jag låter säkert gnällig nu men det tar mer än man tror på krafterna att vara på resande fot även om det inte är särskilt långa sträckor.

Skrivet av Angela Müller den 25 mars 2007 09:32

Kommentarer

Det var mycket kul du hade på G. Själv så tänker jag inte cykla tjejvättren som jag brukar pga Så mycket tentor och jag kan göra det när skolan är slut. Ha det bra i stockholm./Ahnna

Skrivet av: Ahnna den25 mars 2007 10:29

Ahnna> Tack! Ibland fungerar det bara inte med allt man vill göra men som väl är så kommer det ju fler tillfällen. Tjejvättern lär ju komma åter nästa år och då är det kanske lugnare med skola och annat ;-)

Skrivet av: Angela den25 mars 2007 11:16

Kolla debattsidorna i "din" tidning imorgon, måndag :-)
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den25 mars 2007 13:03

Lilla Mysan> Japp, det ska jag göra som The Very First Thing! *Kram*

Skrivet av: Angela den25 mars 2007 13:13

Oj, vad många roliga saker du har framför dig! Skönt att du mår hyfsat nu i alla fall när du ska till Stockholm i dag. (Eller du kanske redan är här!?) Ha det så bra här uppe nu! *Kram*

Skrivet av: Bim den25 mars 2007 17:05

Bim> Kom precis innanför dörren ;-)

Skrivet av: Angela den25 mars 2007 19:26

Välkommen hit till Stockholm då! ;-)

Skrivet av: Bim den25 mars 2007 19:41

trist när man är dålig när de e sånt underbart väder..

Kram Petra

Skrivet av: Petra den26 mars 2007 21:14

Petra> Ja, det känns verkligen som något onödigt ;-) Men nu är jag nog fit for fight igen...

Skrivet av: Angela den26 mars 2007 22:45

Post a comment
Remember Me?