« Utmanad | Huvudsidan | Mystiskt... »

9 mars 2007

Fredag!

EN GANSKA SKAPLIG DAG även om jag suttit i möte hela dagen. Jag var tidigt på jobbet i morse så jag hann faktiskt "jobba" lite också! Jag kom i alla fall i väg i tid i dag - före 17.30! Det hör inte till vanligheten just nu för tillfället!

Det blir ingen sen kväll för min del för jag är trött som en gnu efter veckans vedermödor men just nu har jag lovat Woffegubben att vara lite "social" och beträda vårt vardagsrum för lite TV-tittande. Just i dag lockar han mig med någon serie han spelat in som handlar om dansband...jag gillar ju verkligen dansband ;-) Nåja, den är svenska och ska visst vara lite rolig. Vi får se hur länge jag kan hålla mig vaken i soffan ;-)

I morgon bitti har jag planerat att ta mig ett pass på gymmet men det har vi ju för all del inte sett ännu ;-) Sedan får jag nog ägna lite tid åt att packa inför nästa vecka för på söndag bär det av mot Den Kungliga Huvudstaden igen. Innan dess ska vi också hinna med att vara på anhörigträff så det blir lite stressigt och förmodligöen inte tid till något gym på söndagen som sig borde. Men det är ju så livet ser ut för tillfället så det är väl bara att acceptera.

Skrivet av Angela Müller den 9 mars 2007 19:51

Kommentarer

Ha en riktigt trevlig kväll och helg! :-)

Skrivet av: Bim den 9 mars 2007 21:00

Jag gillar iallafall den serien som heter Leende guldbruna ögon! Den är inspelad i Rågsved, så man känner sig hemma..Hagsätra ligger max 500 meter där ifrån Glöm inte att VILA lite i helgen också! *kram*

Skrivet av: Snurran den 9 mars 2007 21:16

Sov gott :)
Jag ska faktiskt hoppa i sängen nu... har varit jätte trött hela veckan och tänkte passa på nu när båda barnen sover.. (och innan mannen attackerar sängen :))

Skrivet av: Petra den 9 mars 2007 21:19

Bim> Tack detsamma till dig och ha nu en jättetrevligt fördelsedagsfirande för både dig och Jenny!

Skrivet av: Angela den10 mars 2007 08:54

Snurran> Precis den var det men jag somnade som vanligt. Det lilla jag såg verkar i alla fall kul ;-)

Skrivet av: Angela den10 mars 2007 08:55

Petra> Hoppas du fick en god natts sömn. Jag somnade som vanligt framför dumburken men flyttade in i sängen senare ;-)

Skrivet av: Angela den10 mars 2007 08:57

Tack Angela! *Kram*

Skrivet av: Bim den10 mars 2007 12:29

Äh, jag somnade inte.. Låg fortfarande och vred o vände på mig när klockan slog 01 :(

Skrivet av: Petra den10 mars 2007 22:12

Petra> Stackars dig! Jag vet precis hur et är även om det var länge sedan just nu. Jag somnar som en klubbad säl varje kväll, hinner inte ens läsa. Det blir samma mening varje kväll i boken...

Skrivet av: Angela den11 mars 2007 00:56

Post a comment
Remember Me?