« På väg hem igen | Huvudsidan | Samtal med djävulen »

28 mars 2007

Det borde vara förbjudet

ATT JOBBA NÄR DET ÄR SÅ HÄR FINT VÄDER! Vilken underbar dag! Det kändes lite fel att sitta inomhus hela dagen men... Jag fick mig i alla fall lite luft i dag då jag var ute och provgick Genvägen som blir morgondagens lunchpromenad ;-)

Det visade sig att Woffegubben behövdes för övertid så jag åkte till gymmet. Körde med stor möda och mycket motstånd en 30 minutare uppvärmning på löpbandes medels gång och därefter 1 timma styrka. Det var inte kul i dag kan jag berätta. Motigt och tråkigt rent ut sagt!

Efter gymmet åkte jag in till stan och hämtade upp Woffe och nu är det inte mycket kvar av denna kväll heller.

Skrivet av Angela Müller den 28 mars 2007 22:31

Kommentarer

Du är duktig som kämpar på ändå! Jag var också på gymmet, det var väääldigt varmt att kuta de där kilometararna tycker jag..fördelen med gym just nu när det är fint väder ute är att det inte är så mycket folk att trängas med (de andra är smarta nog att träna utomhus..)

Skrivet av: Snurran den29 mars 2007 15:29

Snurran> Ja, eller så sitter dom på altanen och äter nygrillat med något gott att dricka till ;-)

Skrivet av: Angela den29 mars 2007 16:18

Jag tillhör dem som grillar och dricker vin och öl/Draken

Skrivet av: Ahnna den29 mars 2007 18:24

Och jag strosar hellre i solen än svettas på gymmet! ;-)

Skrivet av: Bim den29 mars 2007 18:39

Ahnna och Bim> Jag tror banne mig ni är långt förnuftigare än mig bägge två ;-) Men jag kan lova er att jag ska ta igen allt så fort vi kommer till Varberg, strosa i solen, grilla och dricka en pilsner då och till ;-)

Skrivet av: Angela den29 mars 2007 21:29

Post a comment
Remember Me?