« Gårdagens kväll | Huvudsidan | No limit! »

23 februari 2007

Tro det eller ej!

TROTS UTEKVÄLL EFTER EN jobbig, intensiv men rolig och givande dag och i dag en repris på i går minus roandet på kvällskvisten dårå så kom jag i väg i såpass tid från jobbet att jag hann till gymmet. Det vill inte säga lite eftersom dom stänger redan klockan 20.00 på fredagar.
I dag var det AFTER WORK som innebar discokänsla i gymmet. Minst en gång per månad har "mitt" gym detta med olika teman och inriktningar. I dag var det som sagt discotema med bra musik och discolampor i taket, levande ljus istället för ordinarie belysning, plockmat och som alltid trevlig personal. Mysigt!

Jag värmde upp i crosstrainern 30 minuter och sedan körde jag mitt styrkepass på 70 minuter och efter det bara 20 minuters motion. Men eftersom jag inte ens brukar hinna hit på fredagar så var väl det inte så illa i sig?!

Woffegubben var ute och slarvade efter jobbet med bowling i goda vänners lag och tanken var att jag skulle agera flärdtjänst men han ringde på kvällningen och sade att han tar bussen så jag slapp.
Resten av kvällen har jag ägnat åt lite trevlig tjatt med Morgonsol. Och nu är det väl inte så mycket annat än sängen som återstår denna fredag - jag har i och för sig varit vaken längre än brukligt en fredagskväll så jag ska inte klaga ;-)

Skrivet av Angela Müller den 23 februari 2007 23:13

Kommentarer

Apropå tjatt: Jag vet bestämt att jag hade dig på MSN förut för något år sen typ, men inte nu! Vart tog du vägen!? ;-)

Skrivet av: Bim den24 februari 2007 00:23

Bim> Ja, det kan man fråga sig. Numera tjattar jag via Google (gmail) vill du kan jag skicka dig en gmail? Kram

Skrivet av: Angela den24 februari 2007 08:29

Vad häftigt det låter med After Work på gymmet - med plockmat dessutom?! Otroligt coolt alltså! Och vad träningen beträffar så körde du längre än vad jag gör normalt.. ;-)

Skrivet av: Snurran den24 februari 2007 10:21

Okej. Jag har mottagit ditt g-mail-mail. Men jag fattar nog inte riktigt! Maila mig lite information! ;-)

Skrivet av: Bim den24 februari 2007 11:17

Snurran> Normalt kör jag inte heller 70 minuter styrka, bara då coh då, för det mesta rör det sig om timman ;-)

Skrivet av: Angela den24 februari 2007 17:10

Bim> Det är bara att gå in och välja namn och lösen...tror jag! Sedan kan du lägga in andra gmailadresser och efter det är det bara att tjatta på ;-)

Skrivet av: Angela den24 februari 2007 17:13

Okej. Jag testar.

Skrivet av: Bim den24 februari 2007 17:16

Bim> Spännande ;-O

Skrivet av: Angela den24 februari 2007 17:24

Va häftigt med discotema och plockmat :)
Och som vanligt, väldigt trevligt att prata med dig :)

Skrivet av: Petra den25 februari 2007 00:16

Petra> Tack detsamma ;-)

Skrivet av: Angela den25 februari 2007 08:37

Post a comment
Remember Me?