« Jag har sagt det förut | Huvudsidan | Mums! »

19 februari 2007

Lunchpromenader

I DAG PÅ LUNCHEN, tog jag mig i kragen och gick ut för att sondera terrängen vad gällde trevliga och för all del genomförbara lunchpromenader med tanke på att man ska hinna äta sin lunch också.

Jag hade några redan i höstas, eller rättare sagt i december, men nu är det dags att börja att röra på sidfläsket inför vårens alla akvitivteter. Så jag stegade upp en runda i dag som jag snart ska jaga runt mina arbetskamrater på.

Den första lunchpromenaden blir inne i centrala Göteborg.

Och som den uppmärksamme kan se så har jag stulit det fiffiga namnet på vägen av en viss person ;-) Hoppas hon inte tar illa upp eftersom det är i gott syfte ;-)

Ja, alla har väl fattat att det är vår nystaratade Friskvårdsförening på jobbet det handlar om...

Skrivet av Angela Müller den 19 februari 2007 22:03

Kommentarer

Lunchpromenad, vilket härligt ord! Och ändå så svårt att få till, liksom..Fortsätt berätta hur det går så sprider sig nog inspirationen hit till Sörmland.
Längtar till våren när man får härlig och rolig motion i trädgården...30 klematisar låter något! Själv har jag 5. Men 29 olika rosor. De är fullständigt underbara tillsammans, rosorna och klematisarna..

Skrivet av: annebelle den19 februari 2007 22:56

Annabelle> Faktum är att när man tagit sig den tiden så går eftermiddagen så mycket lättare - det gäller bara att komma i gång ;-)
Så många rosor! Tyvärr hör jag till den lata sorten och har bara växter som "sköter sig själv". Rosor kräver en del omsorg kan jag misstänka men visst är det underbara blommor. Jag har faktiskt EN röd ros som växer upp med parabolstången och den huserar med två storblommiga klematisar, en blå och en vit... tyvärr trivs den nog inget vidare där för det blir på sin höjd 2-3 förskrämda blommor om året ;-O

Skrivet av: Angela den20 februari 2007 07:34

Gud vilken hemlängtan jag får när jag läser om promenaden. Får nästan tårar i ögonen ;) Tyvärr blev det ingen resa nu i februari som jag tänkt och planerat på grund av studier och andra saker. Men snart...

Skrivet av: Christopher den20 februari 2007 14:21

Christopher> Du ska veta att jag ser fram emot när du än ramlar ner här i Götet ;-)

Skrivet av: Angela den20 februari 2007 16:04

Låter så mysigt med lunchpromenader... Önskar att det gick att genomföra hos oss också... Men, tyvärr...

Skrivet av: Bim den20 februari 2007 18:08

Bim> Det kan allt vara lite trögt hos oss också. Det gäller att tjöta och locka med trevliga promenadstråk som man hinner med på lunchen och sem dessutom ska ge tid för att äta.

Skrivet av: Angela den20 februari 2007 21:58

Vårt problem är att vi inte HAR lunchRAST, vi har bara matpaus och då kan man inte lämna arbetsplatsen för man måste finnas tillgänglig hela tiden..

Skrivet av: Snurran den20 februari 2007 22:20

Snurran> Då är det utan tvekan en utmaning att få till något dito ;-)

Skrivet av: Angela den20 februari 2007 22:39

Post a comment
Remember Me?