« Vågar knappt hoppas men... | Huvudsidan | Lika bra att köra hårt ;-) »

3 februari 2007

Inför avfärd

NÄR JAG ÄNDÅ BAKADE i morse så kändes det meningslöst att bara göra en kaka. Det blev alltså tre varav två kommer att hamna i frysen. Inte så mycket mer jobb att göra tre än en, man har ju allt framme så det är bara att vispa på ;-) Men jag hann inte lägga sista handen på kakorna innan besöket kom i förmiddags. Det var till och med så illa att Isak fick hjälpa mig att bli klar med den första! Men nu är det gjort och så fort garneringen har svalnat åker dem in i frysen för framtida behov...

1_tvatill.jpg

Den första återstår det inte mycket av men det var inte heller meningen. Resten kan Woffe trösta sig med nästa vecka när jag är borta ;-)

2_denforsta.jpg

Om det nu finns något kvar då, jag åker ju trots allt inte förrän i morgon eftermiddag ;-)

Det blev lite paj kvar efter dagens luncheri så det har jag nu fördelat till två luncher för Woffe nästa vecka. En laxpajlunch och en kycklingpajlunch samt lite sallad till det...

3_lunchmat.jpg

Nu ska jag ju i och för sig vara borta 4 dagar men kanske blir det något över från middagen i morgon. Annars får han helt enkelt gå ut och äta. Det är bara min hönsmammeinställning som gör att jag vill ha allt orndat innan jag sticker i väg...

Skrivet av Angela Müller den 3 februari 2007 18:42

Kommentarer

Vilken snäll fru du är :)
Vad har du i salladen? Paprika? Tomat?

Skrivet av: Petra den 3 februari 2007 19:53

Petra> Ja, det är ju bästa att se till att han överlever när jag är borta. Lär väl ite hitta någan annan ;-)
Parika gul, röd och orange, tomater samt krispsallad i kruka.

Skrivet av: Angela den 3 februari 2007 20:01

Du är så duktig du med ditt bakande och matlagande! :-)

Skrivet av: Bim den 3 februari 2007 23:47

Post a comment
Remember Me?