« Mums! | Huvudsidan | Gårdagens kväll »

21 februari 2007

Det är inte alltid det går efter planerna...

SOM JAG SKRÖT OM REDAN I GÅR så var det styrkepass på gymmet som gällde i dag. Under eftermiddagen kom verkligheten i kapp och jag ifrågasatte mig själv en aning...

Så förnufter ställer frågan:
- När har du tänkt hinna tvätta och packa inför söndagens resa till Stockholm om du ska gymma i kväll, ut och slarva i morgon och jobba sent på fredag?
Jag svarar - om än ynkligt:
- Jamen i dag ska jag bara köra styrka och är säkert hemma innan 21.00 eller åtminstone där omkring. Då hinner jag tvätta en maskin och börja planera vad jag ska packa.
Förnuftet igen:
- Så du ska köra igång en tvättmaskin efter 21.00? När hade du tänkt dig att komma i säng då? Och varför tror du att det räcker men en maskin tvätt?
Jag svarar lite tuffare:
- Men hallå, jag kan ju starta den i kväll och låta den stanna med vatten i så går jag upp lite tidigare i morgon bitti och hänger upp tvätten. Och den mörka tvätten kan jag tvätta på fredagkväll med samma system och hänga upp/torka på lördagmorgon innan gymmet.
Förnuftet igen:
- Jamen det är ju strålande! Och du har väl inte glömt att du ska hämta Woffegubben på fredagkväll i stan efter att han varit ute och roat sig? Och packningen till söndag eftermiddag slänger du väl ner strax innan avfärd då, eller? Du kan ju inte räkna med att hinna gå på gymmet då heller eftersom tåget går 15.45!
Sedan undrar jag när du äntligen ska ta hand om och rensa ur alla fakturor som ligger i högar i ditt arbetsrum? Tycker mig ha hört dig mumla länge nu att det är barsnligt att veta vad du betalade i elräkning i augusti 2005! Men jag undrar bara som sagt?
Jag svarar mindre tufft:
- OK, jag kanske borde hoppa gymmet i kväll och göra lite nytta hemma...

Nu har jag sorterat och slängt alla gamla fakturor sedan 2003 ;-) och tvättar två maskiner tvätt samt packat resväskan nästan klar inför söndagens resa. Jag har dessutom beställt bord på Il Forno da Gino på Flemminggatan på söndagkväll för Anna, Oskar samt undertecknad! Det ska bli trevligt att få rå om de mina en stund.

Nu väntar jag bara på att torktumlaren ska bli klar sedan tänker jag sova ända tills klockskrället väcker mig i morgon bittida! Så är det bara...

Skrivet av Angela Müller den 21 februari 2007 21:08

Kommentarer

Men då har du ju faktiskt varit jätteduktig i kväll trots att du inte gymmade! ;-)

Skrivet av: Bim den21 februari 2007 21:39

Det var nog ett klokt beslut!...förresten, har inte ni snöstorm "där nere"? Dumt att ge sig ut i oväder om man inte måste.. Ha det så trevligt på "slarvet"

Skrivet av: Snurran den21 februari 2007 21:39

Bim> Tack, det känns bättre nu med ångesten över förlorad träning ;-)

Skrivet av: Angela den21 februari 2007 21:53

Snurran> Åh, jag tackar för stödet ;-) Jodå, här är snö så det räcker och blir över. Undrar just vem som beställt det här vädret? Fast jag har nu inte så långt till gymmet så jag kan nog inte skylla på det men tackar ändå för tipset ;-)

Skrivet av: Angela den21 februari 2007 21:56

Det är bra det! Själv har jag ingen ångest alls, trots att det är hur länge som helst sedan som jag tränade! ;-)

Skrivet av: Bim den21 februari 2007 22:04

Bim> Det är bra att du inte har det. Det för ingen som helst glädje med sig ;-)

Skrivet av: Angela den21 februari 2007 22:06

Jag börjar nog någon gång igen! Jag har alltid varit "periodare" när det gäller träning! Och så länge jag mår bra i kroppen så är jag inte orolig över mig. Och att jag håller vikten förstås. ;-)

Skrivet av: Bim den21 februari 2007 22:07

Kikar bara in och önskar dig en trevlig helg med en kram!

Skrivet av: Bim den23 februari 2007 17:13

Bim> Åhh, man tackar och skickar en bamse i retur!

Skrivet av: Angela den23 februari 2007 20:36

Klokt beslut av dig, ibland får hobbys stå tillbaka för hemlivet lite. :)

Skrivet av: Petra den23 februari 2007 22:23

Petra> Ja, tyvärr är det ju så när saker ting måste bli gjorda för att få vardagen att fungera något bättre. Annars blir det bara negativ stress och jag har ju tänkt bli minst hundra år så det går ju inte ;-)

Skrivet av: Angela den23 februari 2007 23:00

Post a comment
Remember Me?