« På väg hem | Huvudsidan | Lat kväll »

20 januari 2007

Undrar just

OM JAG KAN RÖRA MIG ALLS I MORGON... Jag stack till gymmet i morse för första gången på mer än en månad. Shit vad fort tiden går! Jag funderade, med tanke på det långa uppehållet, om jag skulle klara att "fortsätta där jag var" dvs att köra med samma vikter och inte justera nedåt? Men det gick alldeles utmärkt med två undantag, på biceps där jag kör 18 kg blev sista setet bara 9 repetetioner istället för tolv och samma sak vad gällde Chest Press där jag kör 40,5 kg. För övrigt gick det alldeles utmärkt. Som vanligt värmde jag upp först i 30 minuter (3,2 km)- i dag sprang jag på löpbandet:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 194 varav 45 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 122.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 27 minuter och 11 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter.

Efter styrkepasset, som varade i 65 minuter, tog jag en liten motionsrunda genom att springa ytterligare 30 minuter (3,3 km) på löpbandet:

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 209 varav 45 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 126.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 28 minuter och 48 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter.

Efter gymmet var det meningen att vi skulle tagit en tur till stan för att titta på husvagnar... men som tur var hade jag sumpat bort tiden på gymmet så vi hann inte ;-)
I stället blev det en tur till Alingsås för att inhandla specerier.

Nu har vi precis ätit middag och röjt efter den. Resten av kvällen blir det kanske dumburken men å andra sidan ska jag göra min arbetsbeskrivning klar också så vi får se vad det blir i slutändan.


Skrivet av Angela Müller den 20 januari 2007 18:13

Kommentarer

Jaså? Så ni ska köpa ny husvagn nu när ni fick fast placering?

Skrivet av: Bim den20 januari 2007 19:46

Bim> Njae, vi har tittat på en begagnad som kostar 215 000! Så det blir nog inget med det är jag rädd för. Den vi har är ju bara tre år så den får nog duga lite till ;-)Däremot ska vi köpa ett nytt tält och det kostar "bara" 20 000:-

Skrivet av: Angela den20 januari 2007 21:57

Okej. Det var ju "bara". ;-)

Skrivet av: Bim den21 januari 2007 00:23

Post a comment
Remember Me?