« Skit med det mesta | Huvudsidan | Den där Pär »

13 januari 2007

Om

MAN MYCKET NOGGRANT HÅLLER sig till sträng diet...

7_strangdiet.jpg

Så håller sig magen i skaplig trim, om man bortser från hungerkurret, och man får en del gjort...

8_tvatten1.jpg 8_tvatten2.jpg

Visserligen ser tvättstuga samt matbord ut som ett katastrofområde men man kan ju trösta sig mot det också, t ex genom att bokat nästa julresa med boende på som är beläget här (där flaggan vajar).

Så det har jag gjort nu ;-)

Skrivet av Angela Müller den 13 januari 2007 16:06

Kommentarer

Åh!! Vad avundsjuk jag blir!! Grattis till bokandet!! Är det bara du och Woffe som åker, eller blir ni flera?

Skrivet av: Bim den13 januari 2007 19:25

Jag blev så till mig så jag glömde hälften! När åker ni? När kommer ni hem? Hur länge blir ni borta? Vad kostade resan?

Skrivet av: Bim den13 januari 2007 19:26

Oj, vilket fint hotell ni ska bo på! Där bodde jag för några år sen när jag var i Thailand! :-)

Skrivet av: Ann-Louise den13 januari 2007 19:50

Bim> Tack, jag kände att det var nöd tvunget efter allt strul med flyg och resor annars skulle vi kanske inte våga mer ;-) Vi åker på 25/12 och åker hem 9/1. Resan kostar 39896 riksdaler och 3300 i förskottsbetalning. Ja, det är bara Woffe och jag. Anna vill inte resa så långt och Steffanie, ja det vet man ju aldrig var hon befinner sig nästa jul ;-) Men vill dom hänga på så skulle min lycka vara gjord!

Skrivet av: Angela den13 januari 2007 21:06

Ann-Louise> Ja, det är ett mycket fint hotell - vi är riktiga fegisar så vi har bott där förra gången och vågade inte chansa nu ;-) Vi var i Thailand när jag fyllde 50 (2003) som då var en present från mina två fattiga studenter till barn ;-)

Skrivet av: Angela den13 januari 2007 21:10

Åh! Vad underbart det låter! Jag förstår att du redan längtar! Så skönt att ha något att se fram emot i ett helt år!

Skrivet av: Bim den13 januari 2007 21:25

Nu har jag ju suttit här en bra stund och kollat på Ving, Apollo, och Fritidsresor... Åh, vad sugen du gjorde mig! Nu vill jag ju också boka till nästa jul!

Skrivet av: Bim den13 januari 2007 21:57

Bim> Gör det! Jumbojet direkt från Arlanda till Thailand utan mellanlandning, inte illa. Sist vi var där var det krig i Irak så vi fick flyga över Ryssland och mellanlanda i Taschkent. Inget romatiskt ställe precis ;-)

Skrivet av: Angela den13 januari 2007 22:41

Nice! Vi slapp ju mellanlanda på vägen dit, men på hemvägen så var vi i Dubai.

Skrivet av: Bim den14 januari 2007 00:12

Bim> Dubai,mmm har hört talas om den frukost man brukar få där. Fick ni också avnjuta den? Hur många timmar tog nerresan utan mallanlandning?

Skrivet av: Angela den14 januari 2007 00:29

Nej, vi fick ingen frukost där. Vi fick vara en timme ungefär på flygplatsen där bara. Resan ner tog tio och en halv timme exakt.

Skrivet av: Bim den14 januari 2007 08:59

Bim> OK, det är ju faktiskt lite snabbare då.

Skrivet av: Angela den14 januari 2007 10:12

Nu har jag uppdaterat min "EFIT" från i går. Jag hoppas att du förstår att du är en av dem som jag syftar på att jag skulle vilja ha med i EFIT! Du är den som jag allra helst skulle vilja var med! Kolla in hos mig, och på EFITs hemsida och tänk på saken till nästa EFIT-dag!

Skrivet av: Bim den14 januari 2007 12:26

Och hur mår ni i dag förresten?

Skrivet av: Bim den14 januari 2007 12:27

Åh, Thailand! Vad jag blir avundsjuk! Jag vill oxå dit snart, men jag ska ha bebis nu i februari.Finns det någon som har erfarenhet av att resa med en ettåring?

Skrivet av: Görel den14 januari 2007 15:10

Bim> Ja ska genast kika. Kom inte i väg till Stockholm i dag som du säkert förstått av nyhetssändningarna... EFIT, ja problemet är att jag inte tycker jag har tid. I dag lever jag på Dofilus och då mår jag skapligt nu är jag mest irriterad över stormen för nu sitter jag här på jobbet i onödan och kom alltså inte iväg så nu ska jag dra mig hemöver. Woffe är het OK nu. *Kram*

Skrivet av: Angela den14 januari 2007 17:41

Görel> Jag har tyvärr ingen egen erfarenhet av att resa med små barn men varje resa vi gjort, vare sig det var till Thailand eler Brasilien, så har det funnits barn med i alla åldrar även bebisar. Det verkar som barn klarar det bättre många gånger då dom har förmågan att somna när dom bir trötta ;-)

Skrivet av: Angela den14 januari 2007 17:59

Jag förstår att du tycker att du inte har tid med EFIT. Men du kanske kan ta dig tid någon av de kommande dagarna. Du tar ju ofta ganska så många kort ändå och lägger ut ibland. Tänk på det till nästa gång i alla fall?

Typiskt att du inte kom iväg till Stockholm. När du kunde åka för magens skull, så stoppar Stormen Per dig. Åker du i morgon i stället då?

Skönt att du mår hyfsat bra nu8. Dofilus är bra. Och bra att Woffe mår bra.

Skrivet av: Bim den14 januari 2007 18:23

Bim> Vi får se - du borde blivit säljare ;-) Biljetten är ombokad till i ottan i morgon - 06.00...

Dofilus gör susen mot grinig mage, ska köpa mer i Stockholm i morgon ;-)

Skrivet av: Angela den14 januari 2007 21:47

Hahaha! ;-) Jag kanske får ta och omskola mig då! :-) Okej! Hoppas att du kommer iväg i morgon då. Och ha det så bra här i Stockolm. Hoppas att du hinner med att blogga lite också! ;-) Kram på dig! :-)

Skrivet av: Bim den14 januari 2007 22:04

Bim> Du behöver ingen kurs - du är fullfjädrad redan! Datorn finns med sedan får vi se hur myccket fritid det kan bli tal om. Tid har ju redan försvunnit om man säger så eftersom jag inte kom i väg i dag...

Skrivet av: Angela den14 januari 2007 22:08

Hahaha! Känn ingen press bara! ;-)

Skrivet av: Bim den15 januari 2007 17:20

Post a comment
Remember Me?