« Sista kvällen | Huvudsidan | Välgrillade ben och blåsor på fötter »

4 januari 2007

Nu går vi in på sista veckan

Brasilien, Natal Ponta Negra 4 januari 2007

I dag har vi suttit vid poolen och hoppade alltså stranden för att få lite ombyte...

4_terassen.jpg

Tyvärr var det min tur att bränna benen i dag... Satt med överkroppen i skugga för att skydda läppar och axlar, där jag redan har små bölder av solen, och kände inte att det blev för varmt för benen. Men så är det man känner det inte förrän det är försent. Vi hade det i alla fall skönt, vi läste och tog det lugnt samt ett dopp i poolen då och då.

Frampå eftermiddagen gav vi oss ut på lite promenad. Denna sorten kaktus blommar just nu för fullt häromkring...

5_kaktusblomma.jpg

Vi gick till en annan "Kaktus" för att äta vår middag ;-)

6_menystudierigen.jpg

I väntan på maten är det inte dumt med en pilsner...

7_vantarpamaten.jpg

I dag beställde Woffe pytt i panna (restaurangen är svenskägd ;-O ) och jag tog friterade räkor...

8_rakor.jpg

Vi tog en tur på strandpromenaden igen och det blåste skönt i kväll...

9_woffeiblast.jpg

Glassen som avnjöts i går på glasscafeet, utmed strandpromenaden, gav mersmak så hamnade vi där i kväll igen.

10_glass.jpg

11_gelaglass.jpg 11_woffeglass.jpg

Skrivet av Angela Müller den 4 januari 2007 22:56

Kommentarer

Hur många timmars tidsskillnad är det till er? När vi var i Thailand så låg ju vi sex timmar före. Ni måste väl ligga typ en sex timmar efter?

Skrivet av: Bim den 4 januari 2007 23:48

Härligt! Ser så skönt ut att bara skrota runt! Men nu börjar ni väl längta efter lite snålblåst, regn och tidiga mornar på jobbet va? ;)

Skrivet av: Anna och 20 tassar den 5 januari 2007 08:55

Bim> Vi ligger 4 timmar efter Sverige.

Skrivet av: Angela den 5 januari 2007 11:35

Anna och 20 tassar> Sure ;-) Vad är det för tävlingar du äär på? Har inte riktigt fattad det när jag har läst bloggen.

Skrivet av: Angela den 5 januari 2007 11:37

Okej! Då vet jag!

Skrivet av: Bim den 5 januari 2007 15:46

Va?! Kan man bli trött på de där underbara sandstränderna? Ni kanske rent ut av börjar längta hem? *asg* Ha det gott! *kram*

Skrivet av: Snurran den 5 januari 2007 15:57

Snurran> Nä, tröttnar gör man inte men när låren är brända som välgrillade kycklingspett och axlarna börjar likna varbölder så är det skönt att hålla sig från stranden några timmar. Det bränner som attan vid strandkanten. Men i morgon blir det stranden igen ;-) Längta hem? Svär du kvinna?

Skrivet av: Angela den 5 januari 2007 18:03

Vi var så himla duktiga och flitiga med att smörja in oss med hög solskyddsfaktor så vi blev knappt bruna! ;-) Alla hade varnat oss så mycket för den starka solen. Ingen av oss brände sig någonting. Jo, Jimmy lite på huvudet! Men då köpte han sig två stycken coola bandanas! Jag ligger sällan i solen numer utomlands. Tycker det är skönt under parasollet. Men det klart, när man går morgonpromenad, och när man är i vattnet, och går och shoppar, då tar ju solen också. Men hellre obränd och inte så brun, än att bli bränd! ;-)

Skrivet av: Bim den 5 januari 2007 18:59

Bim> Vi ligger heller inte och solar . ingen av oss är soldyrkare men vi var helt enkelt ute för länge i promenadtillstånd när Woffe brände fötterna och när jag brände låren/benen i går var det nog ren dumhet. Mina läppar däremot är som det är. Det räcker med Sverigesol för att det ska bli varig och infekterade. Går inte att göra något åt bara låta det gå över. Har det väl hänt så brukar det hålla sig sedan. Vi har solfaktor 50 (för barn) och ändå händer det. Å andra sidan står solen rakt ovan huvudet hela tiden, det blir med andra ord ingen skugga. Mitt på jorden mitt under solen ;-)

Skrivet av: Angela den 5 januari 2007 19:51

Och här är mörkt och svart och kallt.... om du glömt det... :) Fast ganska mysigt att sitta inne i mörkret med raggsockor, lite choklad och gott vin...
(Äsch, tro inte på det där sista. Jag ljuger! Jag skulle jättegärna byta!)

Skrivet av: Bloggblad den 5 januari 2007 20:27

Och här är mörkt och svart och kallt.... om du glömt det... :) Fast ganska mysigt att sitta inne i mörkret med raggsockor, lite choklad och gott vin...
(Äsch, tro inte på det där sista. Jag ljuger! Jag skulle jättegärna byta!)

Skrivet av: Bloggblad den 5 januari 2007 20:27

Okej. Solen kanske är värre i Brasilien då än i Thailand. Vi hade "bara" solskyddsfaktor 20 först, och sen 12 och 8. Borzko och Jimmy brände sig båda gångerna vi var i Turkiet, men den här gången tjatade jag på dem mer om insmörjning, och det hjälpte tydligen.

Skrivet av: Bim den 5 januari 2007 20:48

Bloggblad> Nä, jag tror inte på ett ord ;-) Och jag vill inte byta fast nu är vi inne på sista veckan så allt har ett slut, tyvärr ;-(

Skrivet av: Angela den 5 januari 2007 22:57

Bim> Njae, jag tror att ni är förnuftigare än vi ;-) I dag har Woffes fötter går över i vattenblåsestadiet... Men snart är det över! I dag har vi bokat en utflykt till ett indianreservat, det ser vi fram emot.

Skrivet av: Angela den 5 januari 2007 22:59

Stackars Woffe... Förrförra året när vi var i Turkiet första gången med mina föräldrar, då brände min Pappa sina fötter så han hade vattenblåsor på dem... Usch, det var inte alls roligt.

Indianreservat! Det lät intressant! Jag ser fram emot fina bilder och spännande text!

Skrivet av: Bim den 5 januari 2007 23:45

Bim> Ja, det är detsamma som nu utvecklats på Woffe fötter. Klart ska jag rapportera från indianreservatet. Det bli visst en flodtur också om jag inte missuppfattat saken <;-<9

Skrivet av: Angela den 5 januari 2007 23:56

Post a comment
Remember Me?