« Inte helt slut men näst intill | Huvudsidan | Trött både här och där »

23 januari 2007

Långa dagar

I DAG KOM JAG IVÄG EN TIMME tidigare än i går så i dag blev det gymmet. Men huvudet är tomt,eller kanske rättare sagt överfullt så det var till och med svårt att koncentrera sig på gymmet vilket i normala fall efter en jobbig dag brukar vara tvärtom. Men just nu är det svårt att släppa tankarna och då hjälper det förmodligen inte vad man gör.

De blev i alla fall ett ganska normalt pass med 30 minuter (2,9 km) gång som uppvärmning och därpå en timma styrka. Det verkar som jag fått en tennisarm (vänster) så jag sänkte vikterna på två övningar där armarna är inblandade, bicep och chest press. Sedan hade jag tänkt mig ett löppass på 5 km men i sanningens namn orkade jag bara 2,5 km och sedan gick jag resterande 2,5 km.

Jag dessutom kämpar på med min arbetsbeskrivning! Har aldrig skivit någon sådan innan och det är banne mig inte lätt att få ner allt på papper...

I morgon är det en ny dag och den lär inte bli bättre tidsmässigt än de två andra denna vecka så det är väl bara att hoppa i säng så man orkar sig upp!

Skrivet av Angela Müller den 23 januari 2007 22:27

Kommentarer

Ja, arbetsbeskrivningar är inte lätta!

Skrivet av: Petra den26 januari 2007 20:40

Petra> Näe, fy! Har du gjort det någon gång? I så fall har du några tips? *Kram*

Skrivet av: Angela den26 januari 2007 22:55

Post a comment




Remember Me?