« Min personlige läkare | Huvudsidan | Bara något bättre »

9 januari 2007

Inte nog med att

Brasilen, Natal Ponta Negra tisdag 9 januari 2007

WOFFEGUBBEN FICK BLI min läkare i dag nu har han få ta på sig rollen som lekfarbror när jag börjar känna livet återkomma och får långtråkigt ;-) Då kom Annas lilla julklapp alldeles väl till pass...

1_spelkvall.jpg

Jag hängde Woffe i en omgång...

2_hangd.jpg

Och var på håret att bli hängd själv...

3_paharet.jpg

Jag känner mig alltså bättre nu efter dundertablett numro två, nästa ska tas 24.00 (om 5 timmar) så innan dess är det dumt att försöka somna. Tabletterna ska tas var sjätte timme.

Skrivet av Angela Müller den 9 januari 2007 22:56

Kommentarer

Åh nej, har inte läst på några dagar och vad ser jag?! Ni är dåliga båda två :( Fy era stackare! Hoppas ni snabbt mår bättre!

Har varit med Kevin på barnmottagningen både igår och idag. Men har inte orkat skriva om det än... I alla fall... Han fick nu en ny näringslösning han ska ha varje dag och nu hoppas vi att han ska börja växa igen. Har ju bara växt på längden det senaste året. Denna gången hade han dessutom gått ner 800 gram sedan den 21/12 till igår. :(

Kram Petra

Skrivet av: Petra den10 januari 2007 00:27

Skönt att du mår lite bättre! Jag sitter på Kastrup nu och väntar på flyget till Frankfurt som går om två timmar. Kraaam!

Skrivet av: steffanie den10 januari 2007 08:24

Lite elak får jag vara, vi sa ju att ni kommer att sakna oss när vi åkte hem. Skönt att ni mår bättre nu. Ångrar som f.. att jag inte gav er min flaska med "gammal dansk" vid avfärd. Inför nästa resa ska ni göra som vi, handla med Trevis tabletter från Apoteket, så klarar ni är som Joanna och jag, dvs prima plåtmage. Vi ser fram emot att träffa er igen hemma i Sverige i kungliga huvudstaden, Sveriges framsida! Hoppas ni får en bra resa hem. Passkontrollen på Natal är hopplös, det tog över en timma att komma igenom.
Kram Joanna & Benny

Skrivet av: En gammal dansk den10 januari 2007 10:20

Åh nej era stackare! :-( Skönt att ni mår bättre båda två. Vet vad ni går igenom för jag fick samma skit ;-) första gången jag var i Thailand. Verkligen hemskt!
Välkomna hem nu.
Kram Ylvis

Skrivet av: Ylvis den10 januari 2007 10:31

Jag brukar alltid blir lite dålig i magen när jag är utomlands. (Men inte så sjuk som du har varit.) Men den här gången har min mage varit perfekt hela tiden. Och den här gången så hade jag fullgott skydd med HAVRIX sprutvaccination, sen drack jag drick-vaccinet DUCUROL innan vi åkte, och sen så åt jag TREVIS bakterie-kapslar under hela resan. Om det var det som gjorde susen vet jag inte, men jag kommer alltid att göra så hädanefter. Värt vartenda öre för att få må så bra i magen.

Skrivet av: Bim den10 januari 2007 14:51

Stackare!!!!! Hoppas det börjar kännas bättre nu! Vad roligt att spelet kom till användning nu då! Vad är det för ord som inte pappa klarade? *nyfiken*

Skrivet av: Anna den10 januari 2007 15:12

Anna> Ordet var Doktor ;-) Men tyvärr är det inget vidare i dag heller! Fattar int hur vi ska orka packa och sitta 15-16 timmar på flygplanet i morgon? Usch...

Skrivet av: Angela den10 januari 2007 15:24

Bim> Eftersom vi aldrig varit med om något liknande hade vi heller inte en tanke på att det skulle kunna hända. Men man lär så länge man lever! Du har nog gjort precis som man borde och alltså sluppit allt elände.

Skrivet av: Angela den10 januari 2007 16:59

Ylvis> Ja, då vet ju du hur irriterad man blir också. Man har ju inte precis tid att vara sjuk just NU heller. Men nu är det som det är när det nu inte blev som det skulle ;-)

Skrivet av: Angela den10 januari 2007 17:01

Petra> Ojdå! Hoppas nu att det nya näringslösningen ger bättre resultat då. Alltid är det då något med de små liven...

Skrivet av: Angela den10 januari 2007 17:03

Steffanie> Nej, då hann vi ju inte videosnacka innan!! Hoppas din resa går bra och att den inte blir för jobbig. Du kan väl maila när du får tid och berätta om måndagen? *Kram*

Skrivet av: Angela den10 januari 2007 17:05

En gammel dansk> Ja, där har vi ju hela svaret. Det är inte magsjuka utan sällskapssjuka vi har åkt på ;-) Hälsa nu Joanna så innerligt!

Skrivet av: Angela den10 januari 2007 17:06

Post a comment
Remember Me?