« Nyårsafton | Huvudsidan | Inte så mycket »

1 januari 2007

Bokslut december 2006

SISTA BOKSLUT FÖR 2006! Det blev ju ingen "hel" månad på grund av semester och resa men det som blev det blev ;-)

På gymmet har jag varit endast 11 gånger och 23,3 timmar totalt. Uppvärmning 4,6 timmar, styrketräning 6,3 timmar samt motion 12,4 timmar. Eftersom jag har börjar kolla hur många kilometer uppvärmning och motion ger (när jag gör den på löpbandet) så kan jag under oktober månad tillgodoräkna mig 2,1 mil gång och 4,4 mil löpning på löpbandet.

I simhallen 1 tillfälle...totalt 20 minuter och på den tiden tagit mig 0,5 km. Egentligen inte värt att notera ;-)

Promenaderna har ett fåtal. 3 promenader har det blivit totalt och det har givit mig 9,6 km i benen och 2,2 timmar på tiduret.

Motionscykel blev det en del när jag inte kunde springa pga min hälsporre på gymmet, 6,7 mil på 2,5 timmar.

Stegvis har jag presterat 449 442 steg! Om man tittar in bakom så visar det sig att 28 140 är omräknade från rodd och simning samt cykling så kan man konstatera att 471 302 är ”riktiga steg”.

Vad man än kan säga om decembers motion så fattas det några dagar om man säger så. Det beror på resan till Brasilien som tog varade mellan 20/12 till 12/1 -07 ;-) Det är svårt att avgöra om denna månad är sämre än november eftersom jag ligger bra till stegmässigt och det beror på allt promenerande och joggande på Brasiliens underbara stränder, Copacabana i Rio samt Ponta Negra-stranden i Natal och att inte förglömma alla steg även utanför stranden.

Skrivet av Angela Müller den 1 januari 2007 23:00

Kommentarer

Post a comment
Remember Me?