« Lat kväll | Huvudsidan | Slut på bekvämligheten »

21 januari 2007

Beställt och klart

JAG BÖRJADE DAGEN MED ETT MOTIONSPASS på gymmet. Jag hade ambitionen att köra två timmar och så blev det också. Först sprang jag 1 mil och 300 meter på löpbandet och därefter gick jag 30 minuter (3,1 km). Pulsklockan var påslagen både under löppasset och gångpasset. Min tanke var att bränna lite fett (uppbyggt i Brasilien) men pulsen gick upp lite för högt för att bränna maxiamalt. Nåja, det blir som det blir!

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 817 varav 45 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 124.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 24 minuter och 49 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 2 timmar.

Jag ska inte påstå att det gick helt lätt men trots allt känns det att jag gått och joggat uder semestern så jag har inte tappat allt!

Nu har vi också beställt det yttertält vi vill ha till husvagnen. Tyvärr kunde vi inte få leveransdag i dag men vår husvagnsleverantör lovade återkomma under morgondagen med det...

xxl3500web.jpg

Jag kan tala om att det är ingen lätt historia att välja ett tält bland alla tillverkare och modeller. Men jag ville ha en liten "veranda" så att man kan sitta där och gosa med frukosten och kanske njuta av en god bok frampå eftermiddagen ;-) Sedan är det inte helt fel att förvara cyklarna där om det regnar.

Kontraster ja, i dag ser det ut så här hos oss...

1_Kontraster.jpg

Vad ska detta vara bra för?!

Skrivet av Angela Müller den 21 januari 2007 14:35

Kommentarer

Jag måste ju säga att jag föredrar den övre bilden... ;-)

Skrivet av: Bim den21 januari 2007 16:05

Bim> Mmmm, jag med!

Skrivet av: Angela den21 januari 2007 16:27

Men det ÄR vackert! God Jul! ;-)

Skrivet av: Snurran den21 januari 2007 20:18

Snurran> Men det räcker väl att ha den vackerheten på vykort som man kan titta på om man nu emot all förmodan skulle få lust ;-) Glad Påsk ;-)

Skrivet av: Angela den21 januari 2007 20:39

Post a comment
Remember Me?