« Joggingtur | Huvudsidan | En dag på stranden »

6 januari 2007

Anar ugglor i mossen

Brasilen, Natal Ponta Negra lördag 6 januari 2007

WOFFEGUBBEN KÄNDE SIG DÅLIG när vi skulle gå ner till frukosten. Han åt nästan inget alls eller som en fågelunge. Magen känner sig ur lag.

Jag gick upp på terassen och läste och badade några timmar i hopp om att Woffe skulle tillfriskna och när jag kom ner igen kände han sig något bättre.

Vi gick i väg för att få i oss lite mat men när vi satt och väntade på vår beställning kände han att det inte var bättre. Så jag bad att få maten med hem i stället och nu har ännu en gång fått i sig ungefär vad en fågelunge kräver och ligger i sängen och mår inget vidare.

Har ingen aning om vad det kan vara. vi har ju ätit samma mat så jag tror inte det är det men å andra sidan är man ju olika känslig naturligtvis. Vi får hoppas att han är bättre i morgon och är han inte det så måste jag avboka vår utflykt till måndagmorgon. Men vi tar en dag i taget - det är ju ännu en dag kvar att tillfriskna på...

Skrivet av Angela Müller den 6 januari 2007 20:27

Kommentarer

Jag håller både tummar och tår för att Woffe ska tillfriskna till i morgon så ni kan åka med på utflykten på måndag. *kram*

Skrivet av: Bim den 6 januari 2007 20:41

Bim> Tack, vi hoppas på det bästa. Inte kul att må så tjyvtjockt som han gör nu ;-(

Skrivet av: Angela den 6 januari 2007 20:51

Nej, sjuk kan man gott vänta med att vara tills man kommer hem! ;-)

Skrivet av: Bim den 6 januari 2007 22:24

Bim> Ja, eller när man blir gammal ;-)

Skrivet av: Angela den 6 januari 2007 22:44

Åhh, vad jobbigt det låter. Hoppas verkligen att det var något tillfälligt.

Skrivet av: Jerry den 6 januari 2007 22:59

Eller typ aldrig! ;-)

Skrivet av: Bim den 6 januari 2007 23:44

Jag hoppas att din gubbe blir bättre. Men du verkar har det bra med bad och böcker.

Skrivet av: Ahnna den 7 januari 2007 10:42

Våra vänner vill gärna träffa er till sommaren ute på våra lantställrn på Ljusterö. det var många goa skratt och minne vi kunde berätta om från Brasilien.
Woffegubben, va är det med dig! jag skulle ha lämnat min flaska med Gammal Dansk till dig, då hade du garanterat mått bra i lille magen, krya på dig.

Skrivet av: En gammal dansk den 7 januari 2007 12:14

en gammel dansk> Åhh, vi tackar och bugar för inbjudan! Nu är han som tur är bättre men det hade med all säkerhet gått fortare med din medicin ;-) Vi har legat hela dagen på stranden och jag fick ta min 15 000-stegspromenad ensam... Jag har mailar Ving och klagat på Vandrarhemmet ;-)

Skrivet av: Angela den 7 januari 2007 20:19

Post a comment
Remember Me?