« Mammas födelsedag! | Huvudsidan | Packa ur och i »

18 december 2006

Optimist både här och där

TANKEN VAR ATT JAG, efter landning på Landevetter skulle ta mig raka vägen till gymmet! Vi landade 19.00 och när jag närmade mig hemmet (för att släppa av färdtjänsten) insåg jag att jag inte skulle var färdig att börja mitt motionspass förrän tidigast 20.00. Äsch glöm det! Tanken var god men knappast genomförbar efter att ha suttit i möte hela dagen, färdats till och från Stockholm samt haft huvudet på skaft hela dagen.

Nä, jag bestämde mig för att hoppa gymmet och istället ägna mig åt packningen för resan som ju faktiskt närmar sig med stormsteg! Nu är det ju som det brukar med vår packning - jag fick backa. En väska vägde 21,9 kg och den andra över 22 kg! Och det innan ens allt var nerpackat...Phew! Man får alltså ha hägst 20 kg om man inte vill betala ockerpriser för övervikt. Fråga mig - jag har gjort det förut!

Det blev alltså till att packa ur en massa. Nu väger bägge väskorna 19 kg vardera men som sagt, allt är inte nedpackar ännu. Nu ska jag hoppa isäng efter en givande med tröttande dag och kväll!

Stegeriet denna dag blev ingen höjdare men å andra sidan att få till det sittandes i flygplan och konferensrum är ine helt lätt ;-) Dagen slutar på 5 909!

Skrivet av Angela Müller den 18 december 2006 22:43

Kommentarer

*skattar* ja, kag vet hur det är, brukar släppa med mig halva hemmet när jag ska iväg på semester.

Skrivet av: Ahnna den19 december 2006 06:25

Ahnna> Fy, det är inte lätt när man ska vara borta i tre veckor ;-)

Skrivet av: Angela den19 december 2006 07:28

Åh nu åker ni snart..
Hur ska vi nu klara oss dessa 3 veckorna?!
Dessutom missar du ju mitt framträdande i tv! ;)

Skrivet av: Petra den19 december 2006 12:27

Petra> När framträder du i TV? Man kan ju alltid ber någon spela in!
Vi åker i morgon och jag ska nog försöka att uppdatera även från Brasilien ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den19 december 2006 16:32

Ååååhhhhh, jag är bara liiiite avundsjuk...Hoppas att ni får det helt underbart och att - för vår skull - du kan uppdatera medan ni är där!...Se bara hur det funkar för Bim... :-/
Trevlig resa!!! *kram*

Skrivet av: Snurran den19 december 2006 17:06

Snurran> Tack, jag ska göra mitt bästa ;-) God Jul och Gott Nytt År!

Skrivet av: Angela den19 december 2006 17:30

Det visas i SVT2 kl 10.00 på nyårsafton och kl. 10.00 i samma kanal nyårsdag. Kommer även att ligga på SVT's hemsida i en månad :) Spelas in på fredag *rampfeber*. Vi har haft genrep idag tillsammans med filmteam, ljudkillar och en proffsig producent :)

Och nu ikväll julkonsert med andra kören!

Kram o ha en underbar semester!!

Skrivet av: Petra den20 december 2006 23:29

Post a comment
Remember Me?