« Ordning o reda igen | Huvudsidan | Stockholm tur o retur »

24 november 2006

Tidig avgång

EN LAMPA BÖRJADE LYSA på panelen i bilen för några dagar sedan. Det visade sig vara avgasreningen som inte funkade till fullo och tid beställdes för åtgärd. Den tiden var i dag och till lunch var bilen klar för avhämtning. Jag lunchade ihop med Woffegubben och sedan tog jag "kväll" för att hämta bilen på Bilia och klara av lite inköp. Bland annat lite gott bröd till morgondagens färdmat.

Efter det åkte jag till gymmet för veckans sista pass och i dag var det motion som stod på schemat. Det blev löpbandet som vanligt. Jag ställde in 90 minuter och började med att gå 900 meter varpå jag sprang 5 km och sedan gick jag 900 meter igen. Sedan varade jag löpning i en kilometer och gång 800 meter. Om sanningen ska fram så orkade jag inte riktigt med att springa hela tiden. Tll slut hade jag i alla fall avverkat mina 90 minuter och 9,8 km. En tröst är att jag i alla fall sprang mer än 7 kilometer av dessa ;-)

Pulsklockan var på (dock inte de första 900 meterna som jag gick)

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 510 varav 50 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 120.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 17 minuter och 23 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 19 minuter och 46 sekunder.

Som sagt var, nu blir det inget mer gym denna vecka för tidigt i morgon bitti bär det av till Den Kungliga Huvudstaden för att fira den blivande svärsonen som fyllde 25 år i går!

Och, eftersom jag fått ordning på stegeriet kan jag ju då meddela att dagens stannade på 16 043!

Skrivet av Angela Müller den 24 november 2006 21:41

Kommentarer

Du vet väl var du ska ta vägen om du har vägarna förbi Uppsala? ;-)
Kör försiktigt och ha en bra resa och helg!
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den24 november 2006 23:26

Hoppas att resan hit upp till Stockholm gick bra. Och att ni har trevligt på tjugofemårsfesten. *Kram*

Skrivet av: Bim den25 november 2006 17:44

Lilla Mysan> Jag önskar vi hade tid att komma förbi dig men i morgon väntar nya förpliktelser ;-)

Skrivet av: Anna och 20 tassar den25 november 2006 20:55

Bim> Allt gick bra, lite dimma mellan Örebro och Stockholm men som sagt inga större problem. Nu har vi firat Oskar och gästerna har gått hem.

Skrivet av: Anna och 20 tassar den25 november 2006 20:57

Härligt att höra! ;-)

Skrivet av: Bim den25 november 2006 23:57

Post a comment
Remember Me?