« Utmanad! | Huvudsidan | Den långa resan »

6 november 2006

Kylskåpspoesi

JAG VET ATT DET FINNS läsare där ute som väntar på text och bilder om det två stora fester vi fått äran av att uppleva den gångna helgen i Tyskland. Men det krävs mer jobb än jag orkar prestera i dag så hav tålamod.
Det jag orkat prestera eftet gårdagens långa resa för att nå hemmet är att jobba och och att bota mitt dåliga samvete på gymmet efter mycket god mat och näst intill ingen rörelse...

På gymmet blev det 30 minuter (2,8 km) uppvärmning via gång på löpbandet, 80 minuter styrka samt avslutningsvis en "femma" löpning med en hastighet av 6,7 km/timme och målgång vid 45 minuter.

Meningen var att jag skulle ut även denna kväll och ta en pilsner med god vän som envisas med att bo i Stockholm men som tillbringade dagen i Göteborg. Men nästa gång vi ses, i börjar på december, blir det en pilsner på Bishops Arms...

Kvällen har gått åt till att laga lunchmat...Laxpytt samt köttbullar med pasta och grönsaker...

1_laxpytt.jpg 1_kottbullar.jpg

2_lunchmat.jpg

Ja, sedan har jag ju då antagit utmaningen från theWitch som uppmanar oss att visa hur kylskåpsdörren ser ut. Och så här ser vår ut...

3_kylskap.jpg

Barnen förstås med respektive, förlovningsannons från ena barnet med fästman samt lite annat smått och gott. Viktiga saker som regler om sophämtning osv osv. Men jag gör som theWitch och frågar hur ser er kylskåpsdörr ut?

Dagens steg stannar på 14 252 men borde varit det fyrdubbla eftersom helgens matfrosseri med underbar festmat samt efterrätter så man näst intill storknade gav inte många steg kan jag lova. Möjligtvis de 15 som krävdes mellan buffén och sittplatsen ;-)

Skrivet av Angela Müller den 6 november 2006 20:48

Kommentarer

Jag antar även denna utmaning! Jag ska lägga in ett fotografi på min kylskåpsdörr! Men jag tror inte att det blir förrän i morgon.

Skrivet av: Bim den 7 november 2006 19:58

Bim> Oj, nu blir man brädad så det smäller om det när dina fina broderade kylskåpsmagneter kommer på bild ;-)

Skrivet av: Angela den 7 november 2006 21:18

Du får väl se! ;-)

Skrivet av: Bim den 7 november 2006 21:27

Bim> Japp , jag väntar med spänning ;-)

Skrivet av: Angela den 7 november 2006 21:40

Nu kan du se min kylskåpsdörr! ;-)

Skrivet av: Bim den 8 november 2006 17:20

Bim> Jag ilar genast och kikar ;-)

Skrivet av: Angela den 8 november 2006 18:52

Post a comment
Remember Me?