« Nä, fy vad tråkigt | Huvudsidan | Utmanad! »

2 november 2006

Elva kilometer

SISTA ARBETSDAGEN DENNA VECKA, i morgon drar vi mot Malmö i tidig otta och därefter vidare mot Tyskland. Det ska bli festande i dagarna två och den tredje dagen går åt till att ta sig hem igen. Det blir en mastig helg men det ska bli kul att få träffa alla släktingar.

Med andra ord var det veckans sista pass på gymmet i dag också. NU blir det inget förrän tidigast måndag om ens då för då ska jag ut och slarva igen ;-)

Dagens pass var ägnad åt motion och jag intog löpbandet som vanligt. Var lite stel både här och där så jag hade inte tänkt springa så länge. Stressad var jag också då vi ska upp tidigt i morgon så lite sömn är ju inte fel innan den mastiga resan. Därtill var inte packningen klar så det fanns ju lite att göra vid hemskomst om man säger så.

Men det blev 11 kilometer för det gick så himla bra vilket jag inte trodde innan. Jag sprang visserligen ganska sakta, 6,7 km/timmen, och inga "backar" i dag då benen kändes som förstadiet till cementklumpar. Men jag mjuknade upp efterhand, eller fots bör jag kanske säga, och när jag hade sprungit milen tänkte jag att jag orkar nog lite till. Det gjorde jag alltså - 1 km till - men sedan var det stopp. Pulsklockan var påslagen.

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 628 varav 50 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 118.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 1 timma, 35 minuter och 51 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 1 timma, 42 minuter och 24 sekunder.

Om jag inte får tid och chans att uppdatera under helgen så återkommer jag nästa vecka. Trevlig Allhelgona till alla mina 4 läsare ;-)

Stegmässigt blev det helt OK även i dag, 21 484 riktiga steg och med simningen omräknad från i morse så landar jag på 23 212 steg!

Skrivet av Angela Müller den 2 november 2006 22:31

Kommentarer

Återigen en jättetrevlig helg vill jag önska dig och de dina! *Kram*

Skrivet av: Bim den 3 november 2006 08:54

Jag säger som jag brukar: du är inte kloooooook morsan!!! :-D :-D Eller så är det just det du är, klok alltså :)

Skrivet av: Anna + 20 tassar den 3 november 2006 10:39

Du är utmanad!!!

http://www.pudelbus.com/blogg/2006/11/utmanad.html

Skrivet av: Anna + 20 tassar den 3 november 2006 14:48

Hoppas ni har haft en trevlig helg.
Här är det sjukdommar som vanligt... Kevin öroninflammation, Melanie ögon-, öron- och lunginflammation. :(

Kram Petra

Skrivet av: Petra den 5 november 2006 23:54

Jag ser fram emot att läsa om din helg! Jag hoppas även på en hel del fotografier också! ;-) *Kram*

Skrivet av: Bim den 6 november 2006 20:14

Bim> Japp, det finns m a s s o r av foto. Det gäller bara att orka med att ta hand om den och göra dem publicerbara. Vi var inte hemma förrän kring midnatt i går och det tar på krafterna att festa i två dagar och sedan köra förfärligt massa mil för att komma hem ;-)

Skrivet av: Angela den 6 november 2006 20:29

Jag förstår dig! Ta det när du har tid och ork! *kram*

Skrivet av: Bim den 6 november 2006 20:56

Bim> Kram tebax ;-)

Skrivet av: Angela den 6 november 2006 21:24

Och nu såg jag att det finns MASSOR med fotografier! Kul!

Skrivet av: Bim den 7 november 2006 19:56

Post a comment
Remember Me?