« Silverbröllop och 50-årsfest | Huvudsidan | Här kan man minsann ana att förfallet satt in! »

8 november 2006

Eländes elände

I MORSE NÄR JAG SLOG UPP MINA LJUSBLÅ och steg ur sängen insåg jag att jag hade ont i ryggen. Smärtan sitter dock i hålfoten på vänster fot... Jo, så är det! Jag har haft samma sak flera gånger innan och det är ett proffs som berättat för mig att det i själva verket är ryggen som är problemet. Man kan lindra det genom massage men vem kan få det på stående fot? Man kan även massera foten genom att dra hålfoten över en tröskel men det gör sååå inihelv.... ont så jag drar mig för att ens tänka tanken. Jag ska be Woffegubben klämma lite på den sedan ;-)

Av ovanstående anledning är jag inte på gymmet i dag! Det var styrkepass på schemat och jag var helt införstådd, hela dagen, med att jag skulle genomföra det trots håfotsvärken men ångrade mig i sista sekund. Så det var bara att packa in träningsväskan och njuta av en vardagskväll här hemma vilket jag inte gjort sedan jag började på nya gymmet. Det regnar och viner av vinden runt husknutarna så det är nästan så jag överväger att tända lite ljus bara för mysfaktorn.

Tyvärr spräcker det mina planer totalt för i morgon blir det heller inget gym då jag ska gå på Cabaret Lorensberg och njuta med alla mina sinnen. Fredag blir det med all säkerhet inget heller om jag inte tar mitt förnuft till fånga och ger mig av i någorlunda tid från jobbet eftersom gymmet envisas med att stänga redan 20.00. Av erfarenhet vet jag att det INTE brukar bli så. Å andra sidan är jag säkert för trött, efter en utekväll så mitt i vardagen, att jag inte ens orkar planera så jag kan komma i väg i tid ;-) Gamla tanter ska inte vara ute och slarva dom ska sitta hemma och virka på kvällarna...

Stegmässigt är dagen en katastrof eftersom jag av naturliga skäl varken gått i trappor eller förflyttat mig i onödan, 2 156 och det finns inte ens en simtur att räkna om ;-)

Skrivet av Angela Müller den 8 november 2006 19:15

Kommentarer

Hoppas att ryggen och foten mår bättre i morgon. Och ha en trevlig kväll i morgon kväll. *Kram*

Skrivet av: Bim den 8 november 2006 21:11

Kan medela att jag har bilder till dig på min blogg. jag har en hel knäpp dator. Men jag fattar hur jag gör jätte små eller jätte stora nu!! Så jag valde jätte stora!!*ler*

Skrivet av: Ahnna den 8 november 2006 21:14

Bim> Tack, jag har hoppat simningen i dag och ska ta det lugnt för övrigt också. Bättre är det inte men förhoppningsvis ska det väl snart vända.

Skrivet av: Angela den 9 november 2006 08:17

Ahnna> Åhh, vad spännande! Jag rusar dit omedelbart! Bra att du valde den stora varianten med tanke på att vid min ålder så ser man inte så bra ;-)

Skrivet av: Angela den 9 november 2006 08:18

Hoppas att du får en trevlig kväll i kväll! Trots onda foten! *Kram*

Skrivet av: Bim den 9 november 2006 15:51

*skrattar* mmm små bilderna på detta hade inte sagt så mycket

Skrivet av: Ahnna den 9 november 2006 21:25

Bim> Det var himla trevligt och ett sjutusans uppträde! Foten höll sig i schack så att jag till och med fick svängt dom lurviga ;-)

Skrivet av: Angela den10 november 2006 08:50

Vad roligt! Jag är glad för din skull! :-)

Skrivet av: Bim den11 november 2006 09:37

Post a comment
Remember Me?