« Ett rent motionspass | Huvudsidan | Inte alltid som man tänkt sig! »

8 oktober 2006

Resten av dagen

ÄGNADES ÅT DIVERSE göromål. Den Ömme Fadern klippte gräsmattorna...

1_woffeklipper.jpg

Emedan Den Ömma Modern ägnade sig åt sin favoritsysselsättning...;-(

2_gelastryker.jpg

När man sedan blir sugen på potatismos så är det bara att ta tjuren i hornen, eller ja, det är kanske bättre att skala potatis och massor av vitlök...

3_skalarpotatis.jpg 3_vitlok.jpg

För att serveras tillsammans med spenat- och fetaostfyllda fiskfileer...

4_fiskfylla.jpg

Så mycket mer än så hade dagen inte att bjuda. Snart måndag igen. Helgerna bara rusar i väg men jag lyckades i alla fall stega till 19 755 steg i dag!

Skrivet av Angela Müller den 8 oktober 2006 21:27

Kommentarer

Åh, vad gott! Vitlöksmos, och så god fisk till! Är det färdiga fiskfiléer?

Skrivet av: Bim den 8 oktober 2006 21:45

Mums, hur gör du potatismos?
Vitlök har jag nog aldrig smakat i... Vad är det för potatis? Vi brukar köra nån sorts mjölig, oftast king edvard, sen bara mjölk, smör, kryddor och sen klart.. sen tar jag av lite av det färdiga moset till en annan bytta o så vispar jag ner lite dill för det tycker jag är smaskens. Men vitlök i moset låter gott.. Är det asterixpotatis du har där?

Skrivet av: Petra den 8 oktober 2006 21:48

Bim> Mm, jag har börjat mitt nya liv - det som är köksfritt ;-) Ja, frysta färdiga bara att stoppa in i ugnen.

Skrivet av: Angela den 8 oktober 2006 21:56

Petra> Ingen aning om vad det är för potatis men jag vet att dom är mjöliga och sålunda lämpliga för mos. Jag har alltid massor av vitlök med när jag kokar potatisarna och sedan mosar jag allt med smör och kokt (alltså varm) mjölk samt kryddor.

Skrivet av: Angela den 8 oktober 2006 21:58

Guud va gott det ser ut. Förstår om du får maken i arbete med den goda maten :)

Skrivet av: Christopher den 9 oktober 2006 08:30

Christopher> Vi är fullkomligt galna i hemlagat potatismos. Skulle nog kunna äta bara det utan något sovel till. Håller tummarna för ditt nya jobbsökeri ;-)

Skrivet av: Angela den 9 oktober 2006 08:32

Hahaha! Mitt är nästan också köksfritt nu för tiden! ;-) Tänk vad man lagade mycket mat förr när barnen var små! Långkok och grytor! Och bakade gjorde man jämt! Massor med kaffebröd och allt matbröd! Nu är det bara halvfabrikat, frysta färdigrätter, och hämtmat mest! ;-)

Skrivet av: Bim den 9 oktober 2006 15:44

Bim> Det är precis den RMI (Rätt Mental Inställning) man kommer till med förnuftets rätt...för att inte tala om all jorddgubb- och blåbärssylt man kokat och alla bröd man bakat. Nä, numera köper jag både bröd och sylt i affären ;-)

Skrivet av: Angela den 9 oktober 2006 22:09

Hahaha! Ja, jag var världens präktigaste morsa förut! Jag gjorde ALLT själv! Och nu gör jag ingenting! Men jag tror inte att jag är sämre mamma för det! Eller!? ;-)

Skrivet av: Bim den10 oktober 2006 14:45

Bim> Nej, absolut inte snarare tvärtom skulle jag tro. När barnen blir lite större brukar dom ju uppskatta snabb- och hämtmat bra mycket mer än när man gnott vid spisen i timtal ;-)

Skrivet av: Angela den10 oktober 2006 20:29

Absolut så är det! Tack för support! ;-)

Skrivet av: Bim den10 oktober 2006 21:40

Post a comment
Remember Me?