« Allt i ett middag | Huvudsidan | Ny vecka »

22 oktober 2006

Regnig söndag

I DAG KOM JAG UR SÄNGEN I TID för att vara på gymmet när klockan slog. Det var styrkepass i dag och så blev det också. Började med 30 minuter (2,9 km) gång på löpbandet som uppvärmning och därpå 65 minuter styrka. Med det så var jag nöjd för i dag.

Känner mig lite slapp och slö - vädret kanske påverkar. Resten av dagen har jag inte gjort många knop förutom middag. I dag ville herrn i huset ha fisk så jag skalade potatis och morot som åkte ner i en kastrull tillsammans med massor av vitlök samt bukhongtärningar för att bli potatismos med inslag av morot. Under tiden potäterna kokar steker jag panerade fiskfileér i olivolja med citron...

1_potmor.jpg 2_panfisk.jpg

Det färdiga resultatet - blev gott med sallad till...

3_klarmiddag.jpg

Vi syndade till det och åt framför dumburken i dag ;-)
Nu ska jag skärpa till mig och vika lite tvätt men jag kan nästan på förhand garantera att det blir tidig sänggång denna kväll.

Dagens steg är inte mycket att skryta med...5 907...

Skrivet av Angela Müller den 22 oktober 2006 19:11

Kommentarer

Dina matbilder är läckra. I går åt vi också morotspoatismos, det är så gott. Ska testa vitlök i nästa gång, vi älskar vitlök i denna familjen.

Skrivet av: Ahnna den22 oktober 2006 20:30

Ahnna> Här också! Potatismos utan vitlök är också gott men himla mycket godare med ;-)

Skrivet av: Angela den22 oktober 2006 21:05

Oj då syndar vi jämt! Hundarna ritar kors i taket de gånger vi äter vid matbordet ;)

Skrivet av: Anna + 20 tassar den22 oktober 2006 21:53

Anna + 20 tassar> Fast för er del faller det sig mer naturligt ;-) Inte lika långt att släpa maten...

Skrivet av: Angela den22 oktober 2006 22:18

Jag måste också testa att ha i vitlök i potatismoset någon gång. Det vet jag att jag har skrivit förut... Men jag glömmer ju jämt.

Skrivet av: Bim den24 oktober 2006 18:00

Bim> Gör det - du kommer inte att ångra dig ;-)

Skrivet av: Angela den24 oktober 2006 21:53

;-)

Skrivet av: Bim den25 oktober 2006 16:20

Post a comment
Remember Me?