« Optimist | Huvudsidan | Snabbvisit »

11 oktober 2006

Inte bra

JAG HADE INTE TID ATT SIMMA i morse utan Woffe fick plaska runt ensam. Jag åkte dock med till Valhalla och tog promenaden till jobbet. Var bara tvungen att ordna med en del innan det var dags att ge sig av på kurs. Min kollega och jag tog en härlig promenad till kurslokalen, som är belägen i Gårda, så jag hann varva ner lite.

Det är en bra kurs och en bra lärare. Så här långt känner jag mig tillfreds och forstätter det så här så kanske man snappat ett och annat till avslutning som är på fredag.

På väg hem hoppade Woffegubbenn ur bilen vid gymmet och gick dom sista 6 km hem, inte illa! Jag hoppade in på gymmet och körde 30 minuter uppvärmning på crosstrainern, pulsmätare satt på ;-)

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 165 varav 55 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 111.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 25 minuter och 7 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 30 minuter.

Sedan blev det 70 minuter styrka och det kändes bra i dag, börjar få in rutinerna på de nya maskinerna nu.

Efter det hade jag bestämt att se hur länge jag orkade springa på löpbandet och då utan att försöka slå "pulsrekordet" från i måndags ;-) Fört tänkte jag att jag ska i alla fall springa minst 35 minuter för det har jag ju orkat två gånger i rad nu (om än motigt senast) och förhoppningsvis skulle jag orka lite till, t ex 40 minuter. Men det blev faktiskt löpning i 60 minuter - jag är imponerad! Så länge har jag inte sprungit sedan förra sommaren då jag sprang Tjejmilen med Steffanie - ivrigt påhejad av Anna, Oskar och 8 tassar samt förstås Woffegubben.
Pulsklockan var som sagt på redan och jag lovade mig själv att skita i om jag kunde ligga över maxpuls...

KALORIFÖRBRUKNING DAGENS PASS: 420 varav 45 % fett.
MEDELPULS DAGENS PASS: 126.
INOM REKOMMENDERAD ZON: 53 minuter och 8 sekunder.
TOTAL TID DAGENS PASS: 60 minuter.

Dagens stegeri hamnar på 20 055 steg.

Nu har jag satt igång en tvättmaskin och diskmaskinen - inte särskilt smart så här sent...

Skrivet av Angela Müller den 11 oktober 2006 22:05

Kommentarer

Är hjärnan dum, får kroppen lida.

Skrivet av: David den12 oktober 2006 08:38

Ingen blogg i går!? ;-)

Skrivet av: Bim den13 oktober 2006 16:52

Men vad hände på kursen? Du varva nog ner mycket.
Men ha en skön helg!!

Skrivet av: Ahnna den13 oktober 2006 23:11

Och inte från fredagen heller!? ;-)

Skrivet av: Bim den14 oktober 2006 09:20

Bim> Jag tycker väl inte jag kan plåga de få läsare jag har mer med mina bravader på gymmet. Det är ju det enda jag hinner med och har alltså iinget att skriva om ;-)

Skrivet av: Angela den14 oktober 2006 22:45

Ahnna> Kursen var jättebra och kursledaren var mycket kunnig och duktig. Lite matt blir man efter en kurs och läget på jobbet har gjort så att jag varit inne tidigt varje morgon innan kursstart och även efter för att jobba i kapp. Inte hunnit simma på hela veckan...

Skrivet av: Angela den14 oktober 2006 22:48

Jag tycker alltid om dina blogginlägg! Även om de bara handlar om gymmet! ;-)

Skrivet av: Bim den15 oktober 2006 17:41

Bim> Du är så snäll! *Kram*

Skrivet av: Angela den15 oktober 2006 17:44

Nej! Jag är inte snäll! Bara ärlig! ;-) *Kram*

Skrivet av: Bim den15 oktober 2006 17:59

Bim> Jag inser att jag får skärpa mig. Även om jag jag bara hinner plåga mmig på gymmet ska jag skriva ;-)

Skrivet av: Angela den15 oktober 2006 18:10

Bra! Jag saknar dina inlägg de dagar du inte uppdaterar! ;-)

Skrivet av: Bim den15 oktober 2006 18:37

Bom> Liksom jag saknar dina om de uteblir och misstänker genast regeringen för att rationalisera bort dagar i kalendern ;-) Man vet ju aldrig när du nu envisas med att bo i Stockholm - nära och bra till regeringsfolket...

Skrivet av: Angela den15 oktober 2006 19:14

Hahaha! Ja, så skulle det kunna vara! Men för tillfället så är det endast vårt förbannade Internet som strular om någon blogg uteblir... :-(

Skrivet av: Bim den15 oktober 2006 19:46

Post a comment
Remember Me?