« Långpass på gymmet | Huvudsidan | En hemskedag »

25 oktober 2006

Bangade ur

I DAG HAR VI HAFT EN mammaledig kollega med arving på besök. Det var härligt att få hålla om den lille! Tankarna från de egna barnen sköljer över en som en skur. Tänk att tiden går så himla fort! Och kollegan såg så fin och nöjd ut, tacka för det när lille prinsen nu fick visas upp för hela avdelningen. Det har varit en bra dag och då menar jag stunden med lillprinsen i famnen.

På väg hem från jobbet bangade jag ur totalt och kände att jag inte skulle orka träna i dag. När det sedan gick upp för mig att Woffegubben ska jobba på lördag (och jag är utan bil) och att skafferiet var nästan tomt på livsmedel så slutade det hela med att vi åkte till affären i stället. Ett tag inbillade jag mig att jag kanske kunde ta motionspasset efter inköpsrundan men det var ju rent av löjligt att ens låta tanken gro.
Nä, det blev ingen motion i dag.

Lite ångest har jag för jag vet att hade jag bara kommit till gymmet så hade tröttheten varit som bortblåst. Men nu är det som det är när det nu inte blev som det skulle så jag tänker hoppa i säng och göra någt åt min galna tröttsjuka.

Av ovanstående anledning blir sju stegresultatet som det blir denna dag, 6 871 ... tur att jag ligger lite "före" om man säger så!

Skrivet av Angela Müller den 25 oktober 2006 21:06

Kommentarer

Lite mat är bra att ha hemma också. Jag har tomt här, men tentan går före. Så Gubben ska fixa detta i morgon och jag komplittera på fredag. För matlista finns ingen heller och det brukar vi ha.

Skrivet av: Ahnna den25 oktober 2006 23:06

Får lite panik ibland när jag märker hur snabbt dottern växer. Hon är så kul nu så hon hade gärna fått vara fyra några år till. Det är nästan så man vill skaffa fler ungar... Skämta bara...

Skrivet av: Christopher den26 oktober 2006 10:53

Christopher> Det kan jag hålla med dig om, mina är 33 och 26... Det trodde jag inte att det skulle gå så fort!

Skrivet av: Angela den26 oktober 2006 15:36

AA, jag kan bara tanka mig! Tycker varan lille kille blivit saaa stor redan - och han ar 17 manader. Hur ska det bli nar han ar 14- 23 - 40 och inte vill ha mammas pussar langre?

Halsningar fran Linda i Finland - som just nu ar i London!

Skrivet av: Linda den26 oktober 2006 17:50

Bra att du unnar dig en träningsfri dag nån gång ibland! ;-)

Skrivet av: Bim den26 oktober 2006 19:57

Linda> Vad kul att höra ifrån dig. Steffanie berättade att ni är i London, häftigt! 17 månader redan, ja du ser - snart får han rösta ;-)
PS. Man kan tvinga på dem pussar (även när de tblir äldre) genom att smyga sig fram och vara riktigt snabb då förstås! DS.

Skrivet av: Angela den26 oktober 2006 21:50

Bim> Jamen den ska jag ju ha i morgon! Nåja, nu blev det två träningsfria dagar denna vecka...Inte mycket att göra åt ;-)

Skrivet av: Angela den26 oktober 2006 21:51

Hahaha! Själv har jag alla dagar träningsfria för tillfället! ;-)

Skrivet av: Bim den27 oktober 2006 15:31

Bim> Det är ju ett alternativ ;-)

Skrivet av: Angela den27 oktober 2006 16:22

Japp! Precis! ;-)

Skrivet av: Bim den27 oktober 2006 19:13

Post a comment
Remember Me?