« En portion motion, tack! | Huvudsidan | Ännu ett arbetsläger ;-) »

15 september 2006

Sann lycka och kärlek

DET BLEV LITE HALVDANT på gymmet i kväll. Mina ben kändes som cementpelare efter gårdagens cykeltur... Så det var inget vidare att köra ett gympass i dag, kan jag nu konstatera. Det innebar att det blev inga övningar där benen ingick och uppvärmning orkade jag bara 20 minuter (2 km) samt 30 minuter styrka då. Nästan så det kunde kvittat med hela härligheten. Men nu är det som det är och efter dusch åkte vi hemöver...

Lite nedslagen av mitt misslyckade gympass satt jag mig för att uppdatera och upptäcker då något som gör att gympass eller ej inte har så stor betydelse! För när man upptäcker ren och varm kärlek och kärlek så det sprakar om det så är ett gympass av noll värde! Och det gäller även halvdana dito ;-)

Peter och Steffanie har förlovat sig!!! Va? Vår lilla Snurpa och detsamma säger nog Peters föräldrar (fast något annat smeknamn). Det är ju inte länge sedan hon satt på mina axlar!

Jag blir så glad så jag gråter!

Skrivet av Angela Müller den 15 september 2006 20:21

Kommentarer

Åhhh då förstår jag att du är glad!! Vilka fina ringar de hade köpt! Nu ärdet bara att bara fria!!

Skrivet av: Ahnna den15 september 2006 20:48

Ahnna> Ja, jag tror knappt att det är sant! Som tur är får vi träffa dem bägge i morgon när vi åker till Malmö!

Skrivet av: Angela den15 september 2006 20:53

Åh, hälsa grattis!!
Vilka fina ringar! Ser ut som både vitt och gult guld?

Skulle du inte maila i veckan? *ser strängt på* :D

Skrivet av: Petra den15 september 2006 21:02

Petra> Förstår att du tittar strängt ;-) Jag har precis skickat mailet och ber om ursäkt att det inte kom förrän i dag men det har liksom varit mer än fullt upp ;-) *Kram*

Skrivet av: Angela den15 september 2006 21:11

Åh! Vad roligt! Gratulera dem så mycket! *Kram*

Skrivet av: Bim den15 september 2006 21:16

Bim> Självklart!

Skrivet av: Angela den15 september 2006 22:03

Åh, vad härligt! Gratta kärleksparet från mig.
Kärlek ä allt gött dä :-)
Kram Ylvis

Skrivet av: Ylvis den15 september 2006 22:36

Ylvis> Japp så är de och jag häslar till de lyckliga tu ;-)

Skrivet av: Angela den16 september 2006 07:11

Ha det så bra i Malmö nu! *Kram*

Skrivet av: Bim den16 september 2006 08:51

Gratta från mig med!!!

Skrivet av: David den17 september 2006 20:13

David> Självklart har hon redan fattat det ;-) Jag har ju pratat om dig hela lördagen och även taget Håll truten du så tar jag äggen...vilket givetvis fick samma glada respons som det fick i veckan. Grattis i förskott till dig själv och Eva på er stundande bröllopsdag! *Kram*

Skrivet av: Angela den17 september 2006 20:21

Post a comment
Remember Me?