« The Grand Finale | Huvudsidan | Vardag igen »

3 september 2006

Cirka 30 mil senare

DET ÄR OFATTBART vilken tur vi hade med vädret i går! Strålande sol hela dagen samt en underbar kväll med en stjärnklar himmel... I natt började det regna och har så gjort till och från hela dagen. Det hade inte varit roligt för "Kanonmästaren" att visa upp sitt skådespel på en disig himmel.

I morse hade "invårnarna" i Kåtan dragit hemöver och jag tog ett foto på inredningen. Eldstadenn mitt i och sängar runt om...

1_kataninrednig.jpg

Till frukost blev det åter stuvad Karl Johan (det kan jag nog inte äta mig mätt på) som Barbro gjorde på morgonkvisten...

2_karlJohan.jpg

Tyvärr vaknade Woffegubben med migrän så vi, Barbro, Håkan, Daniel och jag fick äta frukost utan Woffe. Det måste ha varit kaffet i den Irish Coffe vi avnjöt sent i går kväll som orsakat migränen ;-)
Nåväl, han kurerade sig så gott det nu gick och frampå på förmiddagskvisten började vi så smått packa ihop oss. Som tur var hade vi uppehåll då.

Vi drog så sakteliga iväg vårt ekipage mellan 14-14.30-tiden och stannade i Jönköping för fika. Det kom en och annan riktig dunderskur och man såg knappt att köra så stundtals kröp jag bokstavligen fram på vägen med husvagnen på släp.

Nu är vi i alla fall hemma och husvagnen står på plats, guldgrävarhattarna ligger i sin hattask till nästa år, guldgrävarskjortorna ska tvättas och strykas och därefter hängas in på väntan till nästa gång och allt annat är uppackat.
Det har varit en helt fantastisk helg därom råder ingen tvekan och nu lurar måndag och arbete runt hörnet. Åtminstone för mig...Woffe är ledig i morgon!

Skrivet av Angela Müller den 3 september 2006 20:14

Kommentarer

Vad härliga foton du tagit mamma och vad kul ni har haft!! Så himla rolig grej – nästa år vill Boris följa med! :) :) :)

Skrivet av: Anna + 16 tassar den 3 september 2006 21:23

Jag håller verkligen med Anna! Vilka underbara foton vi har fått sett ifrån helgen! Du är en duktig fotograf! Och du väljer ut bra och roliga motiv! Den där kåtan skulle man ju gärna vilja sova ett gäng i! Vad mysigt det måste vara! Och den där mackan hade jag mycket hellre ätit till frukost i dag istället för min gamla gröt! Tack för att du har delat med dig till oss alla med bilder och berättelser! *Kram*

Skrivet av: Bim den 3 september 2006 21:27

Anna> Ja, vi har verkligen haft en fin helg men jag vet inte om Boris hade gillat alla smällar från kanonen och fyrverkeriet. Han hade nog fått migrän också och hemlängtan ;-)

Skrivet av: Angela den 3 september 2006 22:11

Bim> Tack, det var roligt att höra. Första gången vi var här, för hundra år sedan, då låg vi i ett tolvmannamilitärtält med eldvakt och hela härligheten. Man kan hyra kåtan...första helgen i september 2007 ;-)

Skrivet av: Angela den 3 september 2006 22:13

Ja, det måste vara en viss känsla att ligga i ett stort tält eller i en kåta med eldstad i och allt! :-)

Skrivet av: Bim den 4 september 2006 19:02

Post a comment
Remember Me?