« Ännu ett arbetsläger ;-) | Huvudsidan | Med tankarna på helt annat håll »

17 september 2006

Att vara stolt

STOLT, ELLER OBESKRIVLIGT GLAD kan man som tur är vara över mycket. Det finns inte heller, så vitt jag vet, gränser på vad man kan få vara stolt över. I bland är det för att man själv presterat något som man inte trodde var möjligt eller som man inte trodde sig orka eller klara. I lband, eller väldigt ofta, är det över vad barnen gör eller presterar. I dag tycker jag att alla som varit och röstat eller röstat i förväg ska känna stolthet.

Själv har jag förmånen att få vara stolt över flera saken inte bara över att vi har röstat och klippt gräsmattan både fram och bak.
Anna och Oskar har varit i väg och tävlat med Ila och det blev cert i hoppklass och pinne i agility. Oskar rattade och Anna tävlade med Ila. Grattis till er bägge tre ;-)

I går när vi träffade Steffanie och Peter fick vi inte bara en härlig dag i deras sällskap utan också en bok som Steffanie gjort omslaget till...

7_present.jpg

Det är nästan så man undrar vem dom brås på ;-)

Jag är faktist också stolt över att jag nu har lagat nästa veckas luncher i dag. I två veckors tid har jag inte haft något färdigt utan vi har ätit ute varje dag och därmed bränt av onödigt mycket pengar på lunchmat som inte bara har kostnaden som nackdel utan det går säkert också att ifrågasätta närings- och fettinnehåll...

Hur som så är det, vad vi än tycker, måndag i morgon och valvaka i kväll. Man kan ju bara hoppas att rätt "banditlag" vinner och att vi därmed blir lyckliga resten av vårt liv!

Skrivet av Angela Müller den 17 september 2006 19:14

Kommentarer

Men oj, hade dottern sådana konstnärliga talanger. Det tror jag inte du nämnt. Boken verkar ju också vara en typisk "Christopherbok". Var köper man den? Ha det bra vännen!

Skrivet av: Christopher den17 september 2006 19:48

Mina ugnar har också sidor som man undrar var kommer det ifrån. Men det är kul!

Skrivet av: Ahnna den17 september 2006 19:51

Christopher> Den är utgiven av Historiska Media Box 1206223 05 Lund mailadress: info@historiskamedia.se och websida www.historiskamedia.se
Du vet att jag gärna lånar ut mitt ex till dig om du inte vill köpa den själv... *Kram*

Skrivet av: Angela den17 september 2006 19:56

Ahnna> Så är det!

Skrivet av: Angela den17 september 2006 19:57

Du ska absolut vara stolt! Både över dig själv! Och din familj! *Kram*

Skrivet av: Bim den17 september 2006 20:13

Bim> Tack och tack detsamma!

Skrivet av: Angela den17 september 2006 20:14

Tack själv! ;-)

Skrivet av: Bim den17 september 2006 20:14

Jag är ju en "sucker" för romarrikets historia så jag lånar den gärna. Kommer förhoppningsvis ner till hemmalandet snart :)

Skrivet av: Christopher den17 september 2006 20:19

Christopher> Åhh, vad härligt! Du kan inte ana vad jag längtar efter en träff! Dels på grund av att jag längtar efter en pratstund och dels på grund av maltbrist ;-)

Skrivet av: Angela den17 september 2006 20:24

Jag fick an akutattack av maltbrist alldeles nyss så det kanske blir snart. Valrörelsen har varit en rejäl påfrestning för hemmalivet och nu tror jag att det snart kan återgå till normal standard. Kan inte lova att jag kommer ner snart men jag ska försöka mitt bästa.

Skrivet av: Christopher den17 september 2006 23:12

Christopher> Det är gott nog! Den som väntar på något...

Skrivet av: Angela den18 september 2006 08:27

Du som är haj på blommor och sånt (blommor och bin höll jag på att skriva, haha) och har orkideer. Hur vet man när det är dags att vattna orkideerna? Jag vet ju inte när de är vattnade innan jag köpte dem. Det står att man ska sänka ner krukan i rumsvarmt vatten, men hur länge ska de stå där? Och ska man skära bort blomstängeln eller inte när det blommat klart? Fått olika bud från olika källor. Var ska man isf skära? Många frågor... :-D
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den18 september 2006 17:38

Lilla Mysan> Jag vattnar mina var tredje vecka (i bland går det nog fyra veckor). Du kan ana dig till när dom behöver vatten så här första gången genom att kolla in komposten den står i. Är det riktigt torr så är det nog dags. Ja, så snäll är ju inte jag förstås...jag ställer mina under kranen låter det forsa på tills komposten är genomblötat. Du ska INTE klippa/skära bort blomstängeln förrän den är riktigt vedartad. Den kan blomma igen så så länge den ser frisk ut ska du låta den vara kvar. I bland växer det ut nya stänglar från den gamla så ta inget förrän det är dags. Då skär du så nära där den växer ut som bara är möjligt. En sekatör brukar fakstiskt vara det bästa för den är stenhård när den är gammal och vedartad. Men det går med en sax också ;-) Nu har jag i och för sig utgått från att det är brudrokidee du frågar om...Är det det? *Kram*

Skrivet av: Angela den18 september 2006 21:51

Öhh, ingen aning om vad för sorts orkide det är :-D På krukan står det phalaenopsis mix.

Skrivet av: Lilla Mysan den18 september 2006 22:53

Klart du ska va stolt! Stolt som en tupp höllt jag på att skriva... men lite svårt kanske då du inte är av manligt kön. På tal om manligt kön. Har Woffe glömt bort sin blogg?

Skrivet av: Petra den18 september 2006 23:02

Lilla Mysan> Phalaenopsis var ordet...då har du fått rätt beskrivning ;-)

Skrivet av: Angela den19 september 2006 08:18

Petra> Glömt var ordet ;-)

Skrivet av: Angela den19 september 2006 08:22

Post a comment




Remember Me?