« Ingen bra dag | Huvudsidan | Näe, fy tusan »

27 augusti 2006

På fötter igen

I MORSE NÄR JAG VAKNADE VAR ALLT ELÄNDE med magsjuka eller om det nu var matförgiftning (av räksalladen?) som bortblåst. Vilken härlig känsla! Jag är en otålig rackare när det gäller att må dåligt. Hängig kan jag stå ut med men när det blir så att jag inte orkar hur gärna jag än vill så blir jag hispig. Jag har en kollega som en gång sade, den som är frisk har tusen önskningar men den som är sjuk har bara en, vilket nog stämmer väl. Sedan om det är allvarlig sjukdom eller en endagsinfluensa spelar nog ingen större roll.

Vi började dagen med ett pass på gymmet, 25 minuter uppvärmning på löpbandet och sedan 80 minuter styrka. Det börjar kännas riktigt bra nu efter uppehållet. Jag är tillbaka på normala vikter och jag kör varannan gång med 4 set x 15 respektive 3 set x 15. I dag var det en 4-setare och trots gårdagens mischmasch med hälsan så kändes det helt OK.

När vi åkte hem för att sanera huset efter gymet regnade det så det såg ut som om det inte skulle bli "ut med mattor och tvätta alla golv" städning utan bara nöja oss med en dammsugning. Men väl hemma så hade det slutat regna så det blev en grundlig sanering denna gång. Vilken (o)tur! Det behövdes kan jag påpeka! Fattar inte vem som smutsar ner här egentligen? Vi är ju nästan aldrig hemma!

Sedan blev det middag vi var rejält hungriga efter gym och städning. Laxpastasås, fullkornspasta och grönsallad med hårt bröd till så att tänderna fick lite motstånd också. Pasta kräver i stort sett bara att man sväljer ;-)

Det lutar åt att det blir en filmkväll eftersom vi har tre osedda (vad vi tror i alla fall) filmer. Det har hänt mer än gång att vi köpt hem filmer som vi tycker ser spännande ut och hur mycket vi än läser på baksidan kan ingen av oss erinra att vi skulle ha sett den innan. Inte förrän filmer startar...

Nu har vi i alla fall: Tillfällig fru sökes, en svensk film av Lisa Ohlin med Gustaf Hammarsten och Lotta Östlin. Suxxess, också en svensk film av Peter Schildt med flera kändisar och det brukar ju vara en liten garanti för att det är klass på filmen. Till sist då är det 8 kvinnor, en fransk film av Francois Ozon. Alla tre har fått massor med bra kritik. Vi kommer inte att klara alla tre i kväll men den som spar han har ;-)

Skrivet av Angela Müller den 27 augusti 2006 18:57

Kommentarer

Gott och läsa att du mår bra. Och mycket fick du gjort. Jag har också funderat på var allt skit kommer ifrån när man inte är mycket hemma. Idag när jag såg min besticklåda, så tänkte jag: hur kan en låda som är stäng blir så äcklig. Jag fattar inte hur skiten kommmer in, det lite man öppnar lådan. Hoppas nu att du får en bra vecka.

Skrivet av: Ahnna den27 augusti 2006 19:55

Ahnna> Kan det vara typ inbrottstjuvar fast dom snor inget utan bara skitar ner? Och du det här med att ha en bra vecka tillönskas även dig!

Skrivet av: Angela den27 augusti 2006 20:44

Var det inte jag som sa det? http://www.pudelbus.com/blogg/2006/01/8_ton_snor_anyone.html

Skrivet av: Anna + 16 tassar den28 augusti 2006 00:08

Eller ja... alltså jag myntade nog inte uttrycket från början ;)

Skrivet av: Anna + 16 tassar den28 augusti 2006 00:12

Anna + 16 tassar> Vem som nu än sa det så är det mer än sant!

Skrivet av: Angela den28 augusti 2006 08:30

Ja, det är oerhört bra uttryck!

Skrivet av: Anna + 16 tassar den28 augusti 2006 11:50

Skönt att höra att du mådde så bra i går! Både gym och städning, då är man frisk! ;-) Vilken film blev det då? Och hur var den? *Kram*

Skrivet av: Bim den28 augusti 2006 16:00

Bim> Det blev Tillfällig fru sökes och naturligtvis hade vi redan sett den!! Men vi hade bägge glömt hur det slutade så vi tittade igen. En charmig film som väl i och för sig var lite för otrolig handlingsmäsigt men småkul och vi slog ihjäl 1 och 1/2 timma ;-)

Skrivet av: Angela den28 augusti 2006 19:17

Okej! Jag har aldrig hört talas om den! ;-)

Skrivet av: Bim den28 augusti 2006 19:48

Post a comment
Remember Me?