« Hemresan, andra augusti 2006 | Huvudsidan | Vi borde nästan skämmas »

4 augusti 2006

Och flest solchanser fås vid kusten

EN GANSKA FIN DAG trots en och annan regnskur. Vi cyklade in till Varberg. Först en tur till Fåglums cykelaffär där vi inhandlade två nya däck med slangar till mig eftersom mina nuvarande är blankslitna. Det var inte lockande att cykla vidare med två stora däck så vi cyklade hem igen med barlasten innan vi ånyo tog en tur in till Varberg för inköp av middagsmat och lite annat.

Woffegubben önskade sig kotlett till middag och säg var man inte gör för att han ska trivas…

1_kotlett.jpg

Och det smakade nog bra med kotlett, brun sås och nypotäter för efter middagen såg det ut så här mitt emot mig…

2_trotteftermaten.jpg

Skrivet av Angela Müller den 4 augusti 2006 20:30

Kommentarer

Så blankt och fint du har vid din spis. Jag får nog skaffa husvagn...

Skrivet av: Bloggblad den 4 augusti 2006 21:38

Gud så gott o sitta i tältet och sova.... det är semester det :-)

Skrivet av: anna den 4 augusti 2006 22:34

Härliga bilder! God mat och och en sovande karl! ;-) Det är semester det! :-)

Skrivet av: Bim den 5 augusti 2006 00:15

Det ser ut som ni njuter av livet uppe i Varberg! kramelikram till er båda!

Skrivet av: steffanie den 5 augusti 2006 11:15

Kul att se att ni inte stressar ihjäl er. Hoppas du tar det likaledes lugnt. Nu har jag återvänt från mitt blogguppehåll så vi hörs snart. Ha det gott!

Skrivet av: Christopher den 5 augusti 2006 11:36

Bloggblad>Det ska du absolut göra, det tar högst 10 minuter att städa "hela huset" ;-)

Skrivet av: Angela den 5 augusti 2006 18:51

Anna> Ja, Woffe har ju förmåga så att säga. Ibland blir jag riktigt avundsjuk på hur lätt han har för att sova på alla möjliga och omöjliga platser. Men just i dag var det ett bekäftande på att kotletten smakade bra. Jag tillagar ju inte kött så ofta så man vet ju aldrig ;-O

Skrivet av: Angela den 5 augusti 2006 18:54

Bim> Faktum är att när solen lyser och livet leker, som det ju gör då, så har jag ingen längtan längre bort. Varberg duger gott! Här är gudagött ;-)

Skrivet av: Angela den 5 augusti 2006 18:57

Steffanie> Jag önskar ni var här hos oss. Jag har släpat med mig alla vattenleksakerna som vi hade så roligt med för två år sedan ;-)

Skrivet av: Angela den 5 augusti 2006 18:59

Christopher> Äntligen!Som jag väntat på din återkomst! Du vet ju att jag är beroende att läsa om prinsessan, kissen och er andra... Jodå, vi har det oförskämt bra. Om vädret håller i sig så blir det nog ingen statistik denna månad ;-)

Skrivet av: Angela den 5 augusti 2006 19:01

---> Angela: Det är sant! Är det bara varmt och soligt och hyfsat nära till badvatten så leker livet! ;-)

Skrivet av: Bim den 6 augusti 2006 11:15

Post a comment
Remember Me?