« Inget sim, jobb, inget gym i nämnd ordning | Huvudsidan | Ser fram emot nästa vår ;-) »

23 augusti 2006

Hög tid

I MORSE BLEV DET SIMHALLEN IGEN och tusingen denna gång. Det är fortfarande skapligt lite folk annars är ju onsdagar och fredagar värstingdagar för oss simborgare. Då får helt plötsligt hela Göteborg för sig att simma bara för att dom öppnar 06.30. Och alla kravallungar simmar i "vår" ( Astors, Rut, Börjes och min) bana!

Woffegubben ville inte följa med till gymmet i dag så den grymma hustrun snodde bilen, så att han fick åka buss hem, till gymmet. Där blev det 20 minuter uppvärmning på löpbandet och 1 timma styrka.

När jag kom hem skyndade jag mig ut med gräsklipparen och banne mig lyckades jag inte klippa gräset i dag. Det var hög tid kan jag meddela! Jag har försökt i flera dagar nu men varje gång jag fått ut eländet till klippare har regnet stått som spön i backen.

Några maskiner tvätt har jag kört också. Väldans var aktiv man kan vara i bland då!

Skrivet av Angela Müller den 23 augusti 2006 21:19

Kommentarer

Simma! Jobba! Gymma! Klippa gräs! Tvätta! Inte dåligt! ;-)

Skrivet av: Bim den24 augusti 2006 17:44

Bim> Nä, jag är faktiskt överraskad själv ;-)

Skrivet av: Angela den24 augusti 2006 18:00

Hahaha! ;-)

Skrivet av: Bim den24 augusti 2006 21:24

Post a comment
Remember Me?