« Skryt, skryt och inget | Huvudsidan | Kvällspromenix »

16 augusti 2006

Första steget

VI SLÄPADE OSS I VÄG TILL GYMMET i morse (hmm vid 10-snåret) när vi vaknade. Det var första passet denna månad och den är ju för tusan snart slut! Jag borde inte låtit latmasken ta så hårt tag om mig som denna sommar men det är för sent att ångra nu och det är bara att bita i det sura äpplet.

Förra gången jag gjorde ett längre uppehåll på gymmet och sedan började igen så körde jag på som om inget hänt, samma vikter, samma längd på passet osv osv. Då fick jag (självklart) en helvetisk träningsverk efter första och andra passet efter uppehållet som för övrigt var tidigare denna sommar.
Nu, i dag när vi körde igång igen, greppade jag tag i förnuftet och körde ett lugnare tempo. Sänkte alla vikter och körde 3 set med 15 rep. på varje del. Det känns bra, ännu i alla fall, och får jag träningsvärk, vilket jag förmodligen får, så hoppas jag det är lite mildare denna gång. Sist kunde jag knappast röra mig ;-)

I dag blev det 20 minuter uppvärmning på löpbandet, 75 minuter styrka samt avslutande 20 minuter på löband.

På väg hem från gymmet tittade vi på ett annat gym. Mitt kort ska snart förnyas och jag har så smått funderat på att byta men inte tagit några beslut. Tyvärr går ju Woffes kort ut en helt annat tid (mars -07) så jag vet inte hur jag i så fall ska lösa mellantiden.

Nåväl, det andra gymmet är privatägt och finns alltså bara i en upplaga och jag har faktist gått där en gång förut för många herrans år sedan. Men nu har de byggts ut och blivit jättestort. Det såg väldigt fräscht ut och det fanns gott om träningsmaskiner, flera av varje, och en luftig sval lokal.
Det är något dyrare men det kan jag stå ut med bara man tycker gymmet är OK.
Vi får se...

Vädret har varit ömsöm regn ömsom sol denna dag och förutom gymmet ska jag inte göra ett duggs nytta mer. Jag ska sätta mig på altanen och läsa i min Delfinbok!

Skrivet av Angela Müller den 16 augusti 2006 16:28

Kommentarer

---> Angela: Hej. Tänkte bara säga att mötet gick bra i dag. Så nu har hälften av ångesten släppt inför i morgon, eftersom jag har träffat många av människorna. Tack för dina tankar! *Kram*

Skrivet av: Bim den16 augusti 2006 17:54

Just det, där tränade jag ju också en sväng. Vad är det du inte gillar med ditt nuvarande gym? Tyckte det var fint där :) Snäppet freshare än mitt ... har just insett att jag har simkort på mitt gymkort också! Fritt inträde till kommunens badhus. Rock'n'roll! :)

Skrivet av: anna den16 augusti 2006 19:25

Bim> Sjönt! Man vet ju att det är så varje gång men inser det inte förrän det är gjort! Lycka till i morgon nu. *Kram*

Skrivet av: Angela den16 augusti 2006 19:28

Anna> Ja, just det. På Stenkullen. Det har blivit jättefint nu, Mer än dubbelt så stort. Jodå, det är inget fel på gamla bara lite trist med så många som tränar och man ska behöva stå och vänta på maskinerna. Men som sagt, det är inte säkert att det blir så ändå. Vi får se. Bra med simkort i gymkortet! Det betalar vi 1500 extra för varje år och dessutom gymkorten. Ta vara på det när du kan. *Kram*

Skrivet av: Angela den16 augusti 2006 19:31

---> Angela: Tack ska du ha! Jag vet ju att det kommer att gå bra! Det gör det ju alltid! Men ändå så har jag alltid ett helt fjärilsbo i magen! ;-)

Skrivet av: Bim den16 augusti 2006 20:14

Bim> Känner så väl igen det där ;-)

Skrivet av: Angela den16 augusti 2006 21:22

Träna! Vad du är handlingskraftig. Själv så har jag minst 2 mil till närmaste och det är svindyrt. Jag skulle kanske bryr mig lite mer om trådgården ändå, så man rör lite mer på kroppen.

Skrivet av: Ahnna den16 augusti 2006 21:30

Ahnna> Ja, jag håller med dig om att det är dyrt men jag anser samtidigt att det är nödvändigt. I alla fall i vår ålder. När jag vi var unga och barnen höll oss i gång fanns inte det behovet. Men trädgårdsarbete är inte att förakta. Det är banne mig bra träning ;-)

Skrivet av: Angela den16 augusti 2006 21:45

När jag kommer till Uppsala ska jag köpa gymkort till gymet i Gottsunda. Då ingår också fritt inträde till badet. Nice! Bra pris är det också. Om man är student vill säga. Några fördelar ska vi väl ha, vi studenter?! Ett gratis pass med PT får man också. Ska bli kul!

Skrivet av: Lilla Mysan den16 augusti 2006 22:46

Lilla Mysan> Japp, det tycker jag verkligen att ni studerande ska ha! Basta! Kul då kan vi snacka teknik och vikter sedan ;-) Är det på Gottsunda Bad och Motion?

Skrivet av: Angela den17 augusti 2006 00:31

Japp, stämmer bra. De har ett gym på skolan också, som är snuskigt billigt. Men där kan man inte bada o så finns det väldigt få maskiner. Så då tänkte jag att nu när jag ändå har pengar så...
Kram

Skrivet av: Lilla Mysan den17 augusti 2006 07:49

Lilla Mysan> Jag tror att det är en god investering på livskontot! Om du köper årskort så kolla upp så att du får frysa det under sommarlovet så missar du inte den tiden.
*Kram*

Skrivet av: Angela den17 augusti 2006 11:06

Eller så köper jag ett halvårskort och ett kvartalskort. Får se hur jag gör

Skrivet av: Lilla Mysan den17 augusti 2006 11:12

Post a comment
Remember Me?