« Vi borde nästan skämmas | Huvudsidan | Lite moln »

6 augusti 2006

Ännu en ljuvlig dag vid havet

ATT VAKNA, som jag gjorde i morse, med en praktig nackspärr rekommenderas dock inte. Jag satt hela förmiddagen med min vetekrage, uppvärmd med jämna mellanrum i micron, och blev het som en spis. Nåja, jag kletade på lite Tigerbalsam också så att det blev extra varmt. Phew!

När jag tog första doppet bytte Woffegubben däcken på min cykel, eller ja, han bytte fram men bakhjulet är fortfarande utan slang och däck. Anledningen till det var att han upptäckte att jag har cyklat loss fyra ekrar så han tar hjulet till verkstaden i morgon och får det fixat. Nu när det ändå är av så att säga. Förhoppningsvis ska jag inte behöva byta däck på ett tag sedan. Det är tur att man har en karl i huset ;-)

Vi tog dagens sista dopp nu klockan 20.30 i kväll. Fortfarande lika skönt och det var gott att bli avsvalkad innan kvällsduschen.

För övrigt har vi haft det lika skönt i dag. Inte många knop och det känns som den största ansträngningen är att ta sig ner till havet för ett dopp. Med undantag för Woffe då förstås som är den enda i den här familjen som gjort ett handtag i dag.

1_woffeslappar.jpg

Den plats vi har nu har vi fram till och med fredag sedan är den uthyrd. Vi funderade ett tag på att ta oss en eftersäsongsplats men insåg efter lite dividerande att det blir inte så många helger vi kommer att kunna utnyttja det. Två helger i början på september är det andra aktiviteter som gör att det inte var någon god idé. Men fortsätter det här underbara vädret kanske vi stannar några dagar till fast då får vi flytta på oss. Nåja, den som lever får se!

Nacken gör fortfarande ont och vi har nog kommit på vad som orsakat nackspärren. Vi låg med öppet fönster i natt i sängkammaren så nu får vi öppna något annat fönster i stället.

Skrivet av Angela Müller den 6 augusti 2006 21:38

Kommentarer

Gud vad skönt ni har det!!!! Är inte LITE avis.... tur att du hade uppdaterat nu, tänkte just ringa och skälla på dig :-D

Skrivet av: anna den 6 augusti 2006 21:58

Anna> Det är OK om du ringer och skäller ;-)

Skrivet av: Angela den 6 augusti 2006 22:29

Hoppas att du vaknar upp i morgon med en helt perfekt nacke! *Kram*

Skrivet av: Bim den 6 augusti 2006 23:20

Det där var den bästa semesterbilden jag sett på länge.
Gud vad jag saknar havet och att kunna ta ett dopp när man vill. Skönt att höra att ni inte stressar, fast jag har svårt att tro att du kan ta det lika lugnt som Woffe ;)

Skrivet av: Christopher den 7 augusti 2006 12:41

Bim> Ja, den var mycket bättre i morse men efter cyketuren nu i kväll känns det för jävl... igen. Får skylla mig själv ;-(

Skrivet av: Angela den 7 augusti 2006 21:43

Christopher> Jodå, jag har allt lugnat mig ganska rejält. Satt till exempel och läste en god stund på förmiddagen - det du!

Skrivet av: Angela den 7 augusti 2006 21:45

---> Angela: Tråkigt att det blev sämre av cykelturen...

Skrivet av: Bim den 8 augusti 2006 13:56

Bim> Ja, nackspärr är inget vidare men i dag kändes det bättre igen och blir det någon aktivitet i kväll så blir det promenad. Jag smörjde in mig med Tigerbalsam vid sänggåendet och det hjälpte nog till för i morse var det mycket bättre.

Skrivet av: Angela den 8 augusti 2006 20:08

Härligt! ;-)

Skrivet av: Bim den 9 augusti 2006 00:08

Post a comment
Remember Me?